PROJECTMEDEWERKER HR

Nieuwe functie | HR projecten | HR team | Ref. 1092203
Jouw nieuwe functie
Als projectmedewerker sta je in voor allround HR projecten o.a. vernieuwen van het tijdsregistratie systeem, onboarding, opleidingen geven, evaluaties uitvoeren, etc. Eveneens denk je mee met de organisatie waar er optimalisaties mogelijk zijn. Daarnaast voer je ook een aantal administratieve en organisatorische taken uit.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Als ideale kandidaat voor deze vacature beschik je over een bachelordiploma. Dit bij voorkeur aangevuld met enige relevante werkervaring. Je kan je uitdrukken in het Nederlands en het Engels. Tot slot ben je flexibel ingesteld en heb je een hands-on-mentaliteit.

Wat krijg je hiervoor terug?
Als projectmedewerker HR kom je terecht in een HR-team van een sterk groeiende speler. Je krijgt de kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen dankzij groeimogelijkheden binnen de organisatie. Bovendien krijg je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen.

Over de organisatie
De vacature is voor een groot bedrijf met een familiaal karakter in regio Brugge.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als HR officer (ref. 1092203) in regio Brugge? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Veronique Bierman op 0477/25 99 18. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092203
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Other
Locatie
Brugge
Divisie
HR Generalist
Salaris
Overeen te komen
Ref:
1092203

Neem contact op

Contacteer Veronique Bierman, de consultant die deze vacature beheert, in Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Telefoonnummer: 050472044