PYTHON ERP DEVELOPER

Full stack developer | Django | Python | ERP | klantencontact | Doorgroeimogelijkheden | 1082255
Jouw nieuwe functie
Als full stack Python developer sta je in voor de ontwikkeling van applicaties voor klanten, vanuit het kantoor in Deinze/Ronse. De applicaties die je ontwikkelt/uitbreidt zorgen voor een digitale beheersing van bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld ERP, CRM, ... Je staat als Full stack Python developer in voor het volledige proces, van A-Z. Zowel de front end als back end worden door jou verzorgd, ook een uitgebreide testing komt daarbij kijken. Voor uitbreiding in huidig pakket kunnen klanten eveneens op jou rekenen. In huidige tijden ga je minder naar klanten dan vroeger, veel zaken kunnen van op afstand (bv via browser).Ten slotte sta jij als full stack Python developer in voor het technische beheer &het bieden van de nodige nazorg.

Jouw profiel
Idealiter heb je een master/bachelordiploma in IT op zak. Heb je reeds ervaring als software developer, dan is dit een plus. Je hebt kennis van Python, SQL en XML, alsook van CSS, HTML en JavaScript. Heb je kennis van Django, dan is dit een extra troef voor deze job als Full stack Python developer. Deze skills combineer je met een interesse voor software, bedrijfsapplicaties. Je omschrijft jezelf als een goede communicator met sterke probleemoplossende vaardigheden. Ten slotte ben je klantgericht en kan je je vlot uitdrukken in zowel het Engels als het Nederlands.

De arbeidsvoorwaarden

Je mag een mooi loonpakket verwachten, gebaseerd op jouw skills en ervaring. Het brutoloon wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques & een hospitalisatieverzekering. Verder zijn er nog meer voordelen zoals bv de flexibele werkuren en de mogelijkheid tot thuiswerk.

Over de organisatie
Naast de uitdagende en variërende jobinhoud, kom je terecht in een organisatie met twee kantoren in volle groei. De vlakke structuur zorgt voor vele groeikansen & een leuke sfeer. Er wordt interne opleiding voorzien alsook krijg je de mogelijkheid om je doorheen je carrière verder bij te scholen. Verder is deze organisatie de grootste provider van het aangeboden softwarepakket & dus marktleider in de sector.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Heb je interesse in deze job als Full stack Python developer regio Deinze of Ronse? Aarzel niet om Iben Vandecaveye te contacteren (0476 86 81 21), of solliciteer via de HAYS-website. #1093018
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technology & ICT
Location
Deinze
Specialism
ERP & CRM
Pay
Aantrekkelijk salaris
Ref:
1093018

Talk to a consultant

Talk to Iben Vandecaveye, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 0479102528