QHSE MANAGER

Regio Leuven | QHSE Manager | Voedingssector | Voltijds | NL-EN | 1092484
Jouw nieuwe functie

Als QHSE Manager ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de nodige productienormen op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Hygiëne en Milieu. Om dit doel te bereiken, zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden de volgende :

• Respecteer de normen die zijn opgesteld door de staat en verschillende organisaties, maar ook de nomen van het bedrijf
• Ontwikkeling van systemen, procedures en tools om verspilling te verminderen en productiviteit te verbeteren
• Voortdurend de kwaliteit van de geleverde producten en diensten verbeteren, evenals de veiligheid en gezondheid van medewerkers
• Data-analyse, voorbereiding en uitvoering van audits (intern en extern)
• Deelname aan opleidingen voor medewerkers
• Onderhouden van goede relaties en geloofwaardigheid met klanten als “Prime Customer Contact” voor kwaliteit, veiligheid, milieu en hygiëne + identificatie van behoeften
• Je werkt samen met het volledige managementteam om de resultaten on-site te maximaliseren met betrekking tot KPI’s en financiële indicatoren.

Jouw profiel

Je hebt idealiter een bachelordiploma in Engineering en minstens 5 jaar professionele ervaring in een vergelijkbare functie binnen een bedrijf dat gespecialiseerd is in productie (ideaal in de voedingssector). Daarnaast is kennis van FSSC/ISO 22000 een pré. Hays is op zoek naar iemand die aan verschillende softwarepakketten kan werken. Wat betreft de talen, je hebt een professionele mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, Frans is een plus. Het is noodzakelijk dat je stressbestendig bent maar ook dat je makkelijk met klanten kan communiceren en dat de opleidingen kan geven. Ten slotte moet je weten hoe je een stap terug kan doen en zelfstandig werken.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een gezellige en stimulerend werkomgeving met doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ze bieden ook een aantrekkelijk salarispakket met 26 vakantiedagen inclusief een bedrijfswagen, tankkaart, laptop, smartphone en andere extralegale voordelen.

Over de organisatie

Onze klant is een multinational actief in de maakindustrie met fabrieken over de hele wereld. Om een deel van het managementteam te reorganiseren, zijn we op zoek naar een QHSE Manager met kennis in een productiebedrijf.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben je geïnteresseerd in deze QHSE Manager functie of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Stuur je cv naar Aurélie Defoin bij Hays Diegem Engineering. Je kan haar ook bereiken op 02/227.39.89 #1092484
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Resumen

Tipo de empleo
Permanente
Industria
Engineering
Lugar
REGIO LEUVEN
Sector
Engineering
Salario
aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen + 26 vakantiedagen
Ref.:
1092484

Hablar con un consultor

Hablar con Aurelie Defoin, la persona que lleva esta posición,, que se encuentra en la oficina de Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Teléfono: 022273989