QUALITY MANAGER

Quality & process manager | machinebouw montage | Brugge | 1092948
Hays Engineering zoekt voor een machinebouwer uit regio Brugge een quality en process manager om de operations manager te ontlasten en ownership te nemen over de kwaliteitsbeleid, zowel op strategisch als operationeel niveau.

Jouw nieuwe functie

In de job van quality & process manager werk je samen met de operations manager en ben je verantwoordelijk voor het hele kwaliteitsproces en het afstemmen van de processen op de strategische doelen van de organisatie. Het merendeel van je tijd gaat naar kwaliteit, je borgt de verschillende kwaliteitsprocessen van engineering tot werkplaats, service en de administratieve diensten. Er is reeds een kwaliteitsmanagementsysteem aanwezig, maar er is meer ownership nodig om alle medewerkers hierin mee te krijgen en de meerwaarde ervan over te brengen. Je voorziet de nodige tools of voert optimalisaties door, doet interne en externe audits en coacht de medewerkers. Daarbij sluit het gedeelte process management aan waarbij je actief verschillende bedrijfsprocessen kritisch analyseert en indien nodig optimaliseert.

Wat verwachten we van jou?
HAYS Engineering zoekt voor deze job een kandidaat die ervaring heeft met kwaliteitsmanagement en/of optimaliseren van technische processen. Iemand die ervaring meebrengt uit een ISO omgeving zal een grote meerwaarde betekenen. Je zal een sleutelfiguur worden in de firma en aanzien worden als expert van de bedrijfsprocessen, je verdiept je dan ook graag in deze materie. Kennis of grote affiniteit met de implementatie en gebruik van ERP is een pluspunt. In het kader van interne communicatie spreek je vlot Nederlands en Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze firma is een sterke machinebouwer uit Brugge met een goede reputatie en vooraanstaande klanten wereldwijd. Ze voorzien een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen (wagen is bespreekbaar), hebben onlangs hun intrek genomen in gloednieuwe gebouwen en er heerst een dynamische en no-nonsense bedrijfscultuur.

Nieuwsgierig naar meer detail over deze job als quality manager bij een machinebouwer?! (1092948) Interesse? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Melanie D’Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk via 056 230 467 of 0470 19 40 20. #1092948
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrie & Productie
Location
Brugge
Specialism
Engineering
Pay
Competitief salarispakket inclusief voordelen
Ref:
1092948

Talk to a consultant

Talk to Melanie DHuyvetter, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230460