QUALITY MANAGER CHEMIE

Kortrijk | chemist met verantwoordelijkheid | chemie | dagwerk | Firmawagen + extralegale voordelen | 1091351
Jouw nieuwe functie
In deze job als kwaliteitsverantwoordelijke chemie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsopvolging van jouw 8 collega’s. Je zorgt voor de opvolging en het beheer van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je voert interne en externe audits uit en ziet erop toe dat de juiste veiligheidsvoorschriften en procedures worden toegepast. Je volgt de wetgeving op en bij veranderingen pas je de werkvoorschriften aan. Je onderzoekt de klachten en zoekt een oplossing. Tot slot zorg je ook voor de nodige opleiding van jouw medewerkers. Je werkt hiervoor 80% binnen de organisatie en 20% ga je de baan op.

Wat verwachten we van jou?
Voor deze job als quality manager chemie zijn wij op zoek naar een bachelor chemie/industrieel ingenieur chemie. Bij voorkeur heb je reeds een aantal jaren werkervaring. Je bent een echte teamplayer en peoplemanager met de nodige stressbestendigheid.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een boeiende omgeving met directe communicatielijnen en een aangename werksfeer. In deze job kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met een firmawagen, maaltijdcheques, een netto vergoeding en groeps- en hospitalisatieverzekering.

Over de organisatie
Onze klant is een toonaangevend bedrijf binnen de chemie/bouw in de regio West-Vlaanderen.

Wil je graag meer weten over deze job als kwaliteitsverantwoordelijke chemie? (ref. 1091351) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056 65 31 38 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken. #1091351
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Chemie
Localisation
Kortrijk
Spécialité
Life Sciences management
Salaire
Firmawagen - Groeps- en hospitalisatieverzekering - Maaltijdcheques
Réf.:
1091351

Contactez-nous

Parlez à Stephanie Deman, en charge de cette offre, située à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056653138