R&D project manager

Dynamische scale up met innovatieve design producten zoekt R&D project manager | Kruisem

Hays zoekt voor een dynamische scale up uit Kruisem actief in de metaalsector een R&D project manager die projecten wil managen en het 3 koppig R&D team wil aansturen.


Jouw nieuwe functie

Als R&D project manager in deze snel groeiende kmo ben je de stuwende kracht achter ontwikkeltrajecten waarbij producten van idee tot productie succesvol afgerond moeten worden. Daarbij sta je het team ontwerpers bij en zorg je voor de omkadering en prioritiseren van projecten. Het bedrijf hanteert een pragmatische aanpak waarbij snel van ontwerp naar prototype gegaan wordt om daarna met de feedback aan de slag te gaan. Aangezien de producten uit verschillende types materialen bestaan (metaal, kunststof, hard -en software) ga je op zoek naar strategische partners om op een kostenefficiënte manier tot een afgewerkt product te komen. Een duidelijke planning en visie zijn hierbij belangrijk, waarbij je in nauw overleg staat met de zaakvoerder.

Wat verwachten we van jou?

Hays zoekt een kandidaat met ervaring in R&D en project management. Je haalt voldoening uit het creëren van functionele design producten en het halen van deadlines. Het zoeken naar innovaties en nieuwe, betere manieren van produceren interesseert je sterk. Alsook haal je het beste uit de R&D‘ers in je team naar boven. We zoeken een doener die problemen aanpakken ziet als een uitdaging en op die manier zijn of haar impact vergroot.

Wat krijg je hiervoor terug?

Deze dynamische scale up is in volle groei en kan terugvallen op de expertise van een grote ondersteunende groep. Je zal werken in een zeer inspirerende omgeving en kan gebruik maken van de modernste productiefaciliteiten. Een competitief loonpakket is uiteraard inbegrepen (met firmawagen en verzekeringen).

R&D project manager gezocht voor dynamische scale up met innovatieve designproducten! Discretie verzekerd. Solliciteer via de website of vraag meer info aan Melanie D’Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk via 056 230 467 of 0470 19 40 20.

#1095873
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Engineering
Locatie
Kruishoutem
Divisie
Engineering
Salaris
Competitief salarispakket inclusief voordelen
Ref:
1095873

Neem contact op

Contacteer Melanie DHuyvetter, de consultant die deze vacature beheert, in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefoonnummer: 056230460

Gelijkaardige jobs R&D project manager

  • MECHANICAL ENGINEER

    Industriële installaties | Engineering & calculaties | Inventor | Schoolverlaters welkom! | 1089916
    DeerlijkMarktconform!