RECHTERHAND LABO- EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE

Wielsbeke | Assistent verantwoordelijke | Quality & Labo | Variërende functie | Flexibele uren | ref. 1093048
Jouw nieuwe functie
Als assistent labo- en kwaliteitsleider heb je een zeer variërend takenpakket. Je beheert en bewaakt de ISO-systemen en processen in al zijn facetten. Daarnaast ga je de nodige testen en analyses uitvoeren om nadien de resultaten te bekijken en kom je met verbetervoorstellen. Je gaat testjes uitvoeren op het recept en verbetert waar nodig. Je analytisch inzicht zet je in voor het uitbouwen van een nieuw beheersysteem. Tot slot beheer je het contact met leveranciers zodat de productie tijdig voorzien is van de nodige middelen.

Wat verwachten we van jou?

Voor de job als assistent labo & kwaliteitsverantwoordelijke beschik je over een diploma technologische wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast heb je een goede kennis van het Office-pakket (kennis van SAP is een plus). Je bent analytisch ingesteld en kan prioriteiten stellen. Bovendien ben je sociaalvaardig en durft de handen uit de mouwen te steken. Naast het Nederlands schrikt Frans jou niet af.

Wat krijg je hiervoor terug?

Onze klant biedt een gevarieerde functie met ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een stabiele werkomgeving met een familiale sfeer. Naast glijdende werkuren ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
Over de organisatie
Dit bedrijf is actief in de bouwsector. Met hun groeiend karakter bouwen ze aan een sterk technologisch en geïnnoveerde werkomgeving.

Solliciteer direct op deze vacature
Wil je deel uitmaken van dit bloeiend bedrijf in Wielsbeke als rechterhand van de labo & kwaliteitsverantwoordelijke? (ref. 1093048) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/23.04.68 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Melina toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.
#1093048
Clique aqui para aceder à Política de Privacidade da Hays, que fornece informação detalhada sobre a forma como utilizamos e protegemos os seus dados pessoais, bem como quais os seus direitos em relação a estes.

Resumo

Tipo de oportunidade
Temporário
Setor
Chemie
Localização
Wielsbeke
Área de especialidade
Life Sciences
Salário
Aantrekkelijk salaris + extralegale voordelen
Referência
1093048

Falar com um Consultor

Fale com Melina Sadeghieh, o consultor especializado responsável por esta oferta de emprego, localizado em Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefone: 056 23 04 68