RECRUITMENT & HR OFFICER DENDERSTREEK

Recruitment & Hr officer | Denderstreek | FMCG | Aantrekkelijk salaris
Jouw nieuwe werkgever
Onze klant is een gevestigde waarde in de voedingssector. Je komt terecht in een familiale sfeer met een informele bedrijfscultuur en de groep is in volle transitie om zich verder te professionaliseren. In deze rol heb je alle kansen om het beste van jezelf te geven en je verder te ontwikkelen.

Jouw takenpakket

Als Recruitment & HR officer ben je verantwoordelijk voor 2 luiken binnen de rekrutering. Eerst en vooral sta je in voor het volledige rekruteringsproces van A-Z, van arbeiders tot bedienden. Je zal nauw samenwerken met de Hiring Manager en hen challengen om geen kandidaten te mislopen. In het 2de luik van de functie breng je structuur in het HR-proces. Je zal ondersteunend werken bij de on- en offboardingprocessen, instaan voor het uitschrijven van functiebeschrijvingen en de coördinatie van het talent mapping proces. Verder zal je samenwerken met drie preferred partners -waaronder Hays- en zal je verantwoordelijk zijn voor de opvolging van de screeningstesten. In deze functie van Recruitment & HR officer zal je rapporteren aan de HR Manager en nauw samenwerken met het hele HR team.

Jouw profiel

De ideale kandidaat voor deze functie van Recruitment & HR officer is iemand met een bachelor denkniveau en heeft bij voorkeur enige ervaring in recruitment. Ben je pas afgestudeerd en heb je een stage in HR achter de rug ben je ook meer dan welkom. Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels en bent vertrouwd met de basis van MS Office en allerhande digitale tools. Analytische vaardigheden zijn een pluspunt. Als persoon ben je assertief, sta je stevig in je schoenen en ben je getriggerd om jezelf te verdiepen in rekrutering. Je bent in staat om zaken onder de loep te nemen en structuur te brengen in het HR-proces. Idealiter ben je mee met de nieuwe trends in rekrutering ken je het concept ‘talent mapping’.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk vast salarispakket aan aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering en een CAO 90 bonus. Er zijn glijdende werkuren en 2 dagen home office per week toegestaan. Een wagen zit niet in het pakket maar een 4/5de contract is wel bespreekbaar.

Solliciteer meteen
Heb je interesse in deze uitdagende functie als Recruitment & HR officer in de Denderstreek? Solliciteer dan nu via Hays!
#1095632
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Retail & FMCG
Locatie
East Flanders
Divisie
HR Generalist
Salaris
Aantrekkelijk salaris + extralegale voordelen exclusief bedrijfswagen
Ref:
1095632

Neem contact op

Contacteer Patty Cathelyn, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 092331183

Gelijkaardige jobs RECRUITMENT & HR OFFICER DENDERSTREEK

  • RECRUITMENT COORDINATOR

    Bachelor of Master I Zorgsector I Focus op werving & selectie I Competitief salaris | Vast contract | 1094831
    Zottegem/