RELATIEBEHEERDER BANK

Oost-West-Vlaanderen | Relatiebeheerder bank | Commerciële ervaring bank | Flexibel Commercieel | Banking
Jouw nieuwe functie
In de mobiele ploeg maak je deel uit van het statutaire net van Argenta, en werk je actief mee als relatiebeheerder binnen verschillende kantoren in je eigen regio.
Enerzijds ondersteun je de zelfstandige kantoorhouders waar nodig en zorg je mee voor continuïteit in de dagelijkse werking van het kantoor. Hierbij werk je actief mee over alle domeinen (betalen, kredieten, beleggingen en verzekeringen) en geef je passend advies op maat aan de klanten.
Anderzijds word je ingezet in de kantoren die tijdelijk in beheer van Argenta zijn. Ook hier draai je mee als volwaardig commercieel adviseur en werk je nauw samen met je collega’s.

Jouw profiel
Voor deze afwisselende job als Relatiebeheerder zijn we op zoek naar kandidaten met een hoger diploma binnen financiën- en verzekeringswezen of gelijk door ervaring. Idealiter heb je minstens een eerste relevante ervaring in de banksector, liefst binnen verschillende domeinen. Hierdoor ben je in het bezit van de FSMA attesten. Via een doorgedreven interne opleiding ben je bereid om je kennis uit te breiden over alle domeinen.
Je bent een echte doener die plichtsbewust is en verantwoordelijkheid opneemt. Als communicatief en klantgericht persoon toon je de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen om ingezet te worden bij verschillende regionale kantoren, om de nodige ondersteuning te realiseren. Hierbij ben je bereid om je te verplaatsen over de hele provincie. Je bouwt een vertrouwensrelatie met de kantoorhouders, hun medewerkers en de klanten en je gaat op een klantgerichte en empathische manier met hen om.

De arbeidsvoorwaarden
Argenta biedt jou een job met variatie en verantwoordelijkheid in hun eigen net, waarbij je in vrijheid en autonomie kan werken. Er is een ruime opleiding voorzien, zowel vanuit Argenta als on-the-job.
Naast een competitief loon, in functie van je ervaring en kennis, zijn oa maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een firmawagen en een bonus voorzien. Dit is een fulltime job, maar het uurrooster is zo opgesteld dat je sowieso een vrije middag hebt. Als statutair medewerker van Argenta maak je deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren.

Over de organisatie
Argenta is een bank en verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op het vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten.
Ter uitbreiding van de mobiele ploeg van Argenta, zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een Relatiebeheerder mobiele ploeg.
Heb je reeds een eerste commerciële ervaring in de bank en ben je op zoek naar een nieuwe job met uitdaging? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Solliciteer direct op deze vacature
Kan deze boeiende job met doorgroeimogelijkheden als Relatiebeheerder in de mobiele ploeg van Argenta je aanspreken?
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening.
Wil je graag meer info? Contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 89.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.
#1085865
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Banking & Financial Services
Locatie
OOST-VLAANDEREN EN/OF WEST-VLAANDEREN
Divisie
Banking
Salaris
Mooi loon + ruim pakket extralegale voordelen (oa wagen)
Ref:
1085865

Neem contact op

Contacteer Stefanie Meurisse, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 09 267 99 89

Gelijkaardige jobs RELATIEBEHEERDER BANK

  • RELATIEBEHEERDER VERZEKERINGEN

    Wingene | Relatiebeheerder Verzekeringen | Onthaal | Ervaring | Commercieel | Proactief | Bank | 1083568
    WingeneMarktconform loon + voordelen (zoals maaltijdcheques)
  • RELATIEBEHEERDER VERZEKERINGEN EN KREDIETEN

    Aalter | Relatiebeheerder verzekeringen en kredieten | Proactief Klantgericht Commercieel | Banking | 1094146
    AalterCompetitief loon + maaltijdcheques, ecocheques, bedrijfswagen (GV na 6 mnd)