SALES ASSISTANT

Sales Assistant | Asse | NL – FR | familiale werksfeer | Tijdelijk of tijdelijk met optie vast | 1090611
Jouw nieuwe functie
Als Sales Assistant ondersteun je de verkoopafdeling en de manager zowel op administratief als commercieel vlak. Je biedt ook ondersteuning voor aanbestedings- en aanvraagdossiers. Je neemt ook contact op met klanten voor vragen rond hun dossiers. Af en toe zorg je ook voor de vertaling van documenten. Je zorgt eigenlijk voor de algemene secretariaatswerkzaamheden.

Jouw profiel
Hays Brussel is voor deze dynamische functie op zoek naar iemand met een eerste ervaring in administratieve functie en die spreekt vloeiend Nederlands en Frans. Je hebt een goed kennis van de Office-tools. Het kennis van SAP is zeker een plus maar geen vereist. Je neemt ook graag initiatieven en bent zelfstandig & klantgericht.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk loonpakket met groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. Je werkt 40 uren/week met flexibel uren en daarvoor krijg je 12 extra vakantiedagen voor een totaal van 32 vakantiedagen/jaar.

Over de organisatie
Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de sector van HVAC gelegen in Asse. Je werkt in een dynamische en familiale sfeer. De cultuur van dat bedrijf is gebaseerd op eerlijkheid en communicatie. Het bedrijf heeft een gratis parking ter beschikking en is zeer gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Solliciteer op deze vacature
Heb je interesse in deze gevarieerde job als Sales Assistant in een bedrijf uit Asse? Solliciteer dan zeker via deze onderstaande knop of contacteer Anaïs Notel van Hays Brussel op anais.notel@hays.com of 02.541.16.52
#1090611
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Energie, nutsvoorzieningen & mijnen
Locatie
ASSE
Divisie
Office Administration
Salaris
Voordelig loonpakket binnen - familiale werksfeer
Ref:
1090611

Neem contact op

Contacteer Anais Notel, de consultant die deze vacature beheert, in Bruxelles
Hays Bruxelles, Avenue Louise 326

Telefoonnummer: 02 541 16 52