SALES ASSISTANT VOOR HIGH-END OPTIEKZAAK

Regio Gent | Sales Assistant met interesse in optiek | Voltijds | Oog voor stijl | Geëngageerd | 1093741
Jouw nieuwe werkgever
De zaak, gelegen in Gent, verkoopt de betere bril en wenst de klanten steeds die extra service te verlenen. Klanten vertrouwen erop dat ze geadviseerd worden zowel naar stijl van de bril als naar de kwaliteit van de optische glazen toe. De optiek wordt gerund door de zaakvoerder en een collega. Om de klanten nog beter van dienst te zijn en aan hen net net die extra service te bieden, is de komst van een nieuwe collega noodzakelijk. Daarnaast zijn er ook een aantal administratieve taken te vervullen en zal je ondersteuning in het atelier bieden.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn als Sales Assistant ?
De ideale kandidaat voor deze functie is iemand die geboeid is door optiek en die gedreven wordt door net dat extra meer voor de klant te doen. Je hebt ook oog voor detail, straalt vertrouwen uit en weet een uitmuntende klantenservice te bieden.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een groeiende onderneming, die op haar eigen manier echt het verschil maakt in de wereld van het zien. Je zal ook de ruimte krijgen om je daarin zelf ook verder te ontplooien. Je werkt voltijds; woensdag is de sluitingsdag en je werkt iedere zaterdag.

Interesse in deze nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw recent cv contact opnemen met Patty Cathelyn via 09/269 25 41 #1093741
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Retail & FMCG
Locatie
Gent
Divisie
Sales Support
Salaris
Marktconform loon
Ref:
1093741

Neem contact op

Contacteer Patty Cathelyn, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 092331183