SALES EXECUTIVE BEURZEN

HQ: Antwerpen | Sales Executive | Inside Sales | B2B | Beurzen

Jouw nieuwe functie
Als nieuwe Sales Executive voor onze klant verzorg je het volledige commerciële aspect van beurzen. Voor bedrijven die interesse hebben of willen deelnemen aan een beurs ben jij het aanspreekpunt. Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor het beheer en de verdere uitbouw van de klantenportefeuille, dus je doet zowel aan farming als aan actieve prospectie! Het opmaken van offertes, het opvolgen van inschrijvingen, het nauwkeurig ingeven van administratie en het optimaliseren van de database behoren allemaal tot jouw takenpakket. Je doet voornamelijk de inside sales, maar wanneer je voelt dat de exposant een fysieke ontmoeting verkiest, dan ben je daar zeker ook toe bereid. Hou er rekening mee dat je het grootste deel van de tijd op kantoor met je team zal doorbrengen. Tegelijkertijd zorg je ook voor het behalen van de vooraf afgesproken verkoopsobjectieven op basis van het aantal en type exposanten, de oppervlakte beursruimte, de omzet en up- & cross selling… Wat wordt er nog verwacht? Dat je de trends en nieuwigheden binnen de sector volgt door ook andere beurzen en evenementen te bezoeken. Je contacten zullen heel divers en afwisselend zijn, gaande van kleine tot grote ondernemingen. Tenslotte begeleid je de exposanten voor, tijdens én na de beurs zodat zij te allen tijde op jouw ondersteuning kunnen rekenen. Je werkt vanuit hun kantoor in Antwerpen voor de beurzen die nationaal georganiseerd worden.


Jouw profiel

Het ideale profiel voor deze functie als Sales Executive is een echt commercieel talent dat steeds klanten weet te overtuigen en vlot de negotiatie tot een contract weet om te zetten. Je hebt een diploma hoger onderwijs op zak en je hebt idealiter al een drietal jaar ervaring in B2B sales opgedaan. Sta je graag klanten telefonisch te woord? Dan zit je hier zeker goed. Men beschrijft jou als een ondernemend, enthousiast persoon met een gedreven en resultaatgericht karakter. De klant staat bij jou altijd op de eerste plaats! Het nauwkeurig opvolgen van je dossiers, targets en administratie is voor jou vanzelfsprekend. Je kan zowel perfect zelfstandig aan de slag als vlot samenwerken met het team. Ten slotte spreek je perfect Nederlands en heb je ook een goede kennis van het Engels en Frans.


Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie als Sales Executive krijg je een marktconform salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen zoals; maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, netto onkostenvergoeding en een firmawagen met tankkaart. Bovendien ontvang je ook nog een eindejaarspremie en een jaarlijkse bonus!


Over het bedrijf

Onze klant is een organisator van beurzen. Je komt in een gepassioneerd team terecht binnen een dynamisch bedrijf waar je steeds de kans krijgt je verder te ontplooien dankzij opleidingen en een eigen online academy. In dit bedrijf heerst een cultuur van objectiviteit, optimisme en open communicatie. Er is veel flexibiliteit indien er wederzijds vertrouwen is – the job must be done. Je zal transparante evaluaties krijgen volgens het principe van continue feedback. Je gaat in Antwerpen aan de slag, na een inloopperiode is gedeeltelijk thuiswerk ook mogelijk.


Word je enthousiast van het lezen van deze vacature voor Sales Executive? Solliciteer dan snel online! Voor verdere info kan je terecht bij Julie Van Looveren op het nummer 03 242 00 03.

#1095788
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Construction
Locatie
Antwerpen
Divisie
Regional Sales
Salaris
Marktconform salaris met een mooie pakket extralegale voordelen
Ref:
1095788

Neem contact op

Contacteer Julie Van Looveren, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: 0471559967