SALES & MARKETING ASSISTANT MEDISCHE SECTOR

Kontich | Sales & Marketing | Kennis Nederlands & Frans| Grote speler in medische wereld | Fulltime
Jouw werkgever
Voor een toffe klant in regio Kontich zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe medewerker die de sales en marketing afdeling zal ondersteunen. Het gaat om een fulltime job bij een bedrijf actief in de medische wereld. Je komt terecht in een moderne omgeving met toffe collega’s, een vlakke structuur en open bedrijfscultuur.

Jouw nieuwe functie
Als sales & marketing assistant zal je in eerste instantie mee de sales ondersteunen door promoties voor te bereiden. Hierbij zal je rekening houden met de verschillende marktprijzen, inkoopprijzen, mogelijke promoties, voorraad, etc. Je verzamelt al deze informatie, maakt er een analyse van in Excel en bepaalt op die manier de juiste prijs voor de webshop, flyers, brochures, mailings, etc. Daarnaast zal je mee de back-end van de webshop verrijken in HTML door nieuwe artikelen toe te voegen, informatie aan te passen, prijzen te updaten, etc. Ook zal je intern mee de Sales meetings bijwonen, waar je de nieuwe producten mee mag presenteren. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op events en beurzen en werk je mee aan de organisatie hiervan. Kortom, je hebt een breed takenpakket met een stuk analyse en cijfermatig werk, maar ook zal je vaak genoeg je commerciële voelsprieten kunnen opzetten.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Onze klant kijkt uit naar iemand met een bachelordiploma in de sales & marketing, bedrijfsmanagement of IT of een eerste relevante werkervaring. Je krijgt een on-the-job opleiding zodat je helemaal bekend wordt met de producten. Naast Nederlands heb je een zeer vlotte kennis van het Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast kan je goed overweg met MS Excel en ben je bereid om te leren werken met HTML. Je bent leergierig, gemotiveerd en je gaat proactief te werk. Onze klant kijkt uit naar iemand die zowel zelfstandig als in team kan werken. Je bent een commerciële multitasker die ook graag met cijfers werkt en graag analytisch werkt.

Arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een sterk groeiend bedrijf.

Solliciteer nu!
Heb je interesse in deze sales & marketing assistant functie? Solliciteer dan nu online of neem contact op met Asma Chahchah van Hays Antwerpen. #1094380
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Gezondheidszorg & Medische diensten
Locatie
Kontich
Divisie
Marketing
Salaris
2400-3200 bruto + voordelen
Ref:
1094380

Neem contact op

Contacteer Asma Chahchah, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: +3232027965