SALES SUPPORT - 12 ADV DAGEN

Diegem | Sales Support | Nederlands en Frans | Internationaal bedrijf | interim optie vast | 12 adv-dagen
Jouw nieuwe functie
Als Sales Support werk je nauw samen met de Accountmanagers en lever je zowel administratieve als commerciële ondersteuning om het verkoopproces te optimaliseren. Je hebt een centrale rol binnen het bedrijf en bent aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Zodra er een overeenkomst getekend is zorg je dat alles in orde gebracht is voor de bestelling, levering en facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het opzoeken van informatie, het opstellen en opvolgen van dossiers en verwerking van bestellingen .

Jouw profiel
Voor deze job als Sales Support zoekt Hays iemand die vlot communiceert in het Nederlands en Frans. Je beschikt over een middelbaar diploma (in een administratieve richting) en je kan bij voorkeur een eerste relevante werkervaring in customer service, sales support of contractbeheer voorleggen. Gemotiveerde schoolverlaters met een bachelordiploma komen ook in aanmerking. Daarnaast ben commercieel en administratief sterk, analytisch ingesteld en je hebt een zeer goede kennis SAP en/of Oracle. Ten slotte ben je leergierig waardoor je snel dingen oppikt en gemakkelijk met verschillende computersystemen overweg kan.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze job als Sales Support bieden ze vanaf de start een aantrekkelijke verloning aan met maaltijdcheques van 7 euro per dag. Openbaar vervoer is 100% terugbetaald. Na een positieve interimperiode ontvang je ook een vast contract met andere extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering.

Over de organisatie
Onze klant uit Diegem is een bekend internationaal bedrijf dat een Sales Support zoekt ter uitbreiding van hun team. Je komt terecht in een enthousiast team van 6 personen met werkuren tussen 8u30-17u en waarbij 2 dagen thuiswerk mogelijk is! Je werkt 39 uren per week en hebt jaarlijks recht op 12 adv-dagen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze administratieve job als Sales Support bij een internationaal bedrijf uit Diegem met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan snel via onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Support kan je ook contact opnemen met Stijn Alens op 02/709.84.38.
#1092669
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Technology & ICT
Locatie
Diegem
Divisie
Sales Support
Salaris
Aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen - 12 adv-dagen
Ref:
1092669

Neem contact op

Contacteer Stijn Alens, de consultant die deze vacature beheert, in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telefoonnummer: 027098438