SCHADEBEHEERDER BRAND

Regio Antwerpen / contractor schadebeheerder brand / ervaring vereist / freelance contract | 1094024
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een freelance schadebeheerder brand. Hierbij sta je in voor het administratieve beheer van de materiële schadedossiers in de tak brand. Je behandelt eigen dossiers maar je werkt ook nauw samen met je collega’s. Je bent back-up tijdens afwezigheden of ter ondersteuning. Verder sta je in voor het rechtstreeks contact met de makelaars waarbij je een kwalitatieve relatie onderhoudt en samen met de makelaar bekijkt om tot een klantgerichte oplossing te komen.

Jouw profiel
Voor deze functie is enige ervaring in de verzekeringswereld een must, enige ervaring in de tak brand is mooi meegenomen. Verder ben je punctueel, zelfstandig en voornamelijk analytisch bij het behandelen van de info. Je beheerst zowel het Nederlands als het Frans.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een tijdelijk contract aan tot eind 2023 maar afhankelijk van migratie systemen en werkvoorraad kan dit ook reeds vroeger zijn. Daarnaast kan je genieten van een aantal dagen thuiswerk en flexibele uren.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een grote verzekeringsmaatschappij in regio Antwerpen die steeds inzet op het goede welzijn van zijn werknemers. Jezelf en anderen ontwikkelen en motiveren zijn de kernwaarden van het bedrijf.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je reeds ervaring als freelance verzekeringsconsultant? En zoek je een nieuwe uitdaging in de regio Antwerpen? Contacteer me dan meteen! #1094024
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Contract
Industry
Verzekering
Location
Antwerpen
Specialism
Insurance
Pay
Freelance contract met thuiswerk en flexibele uren
Ref:
1094024
Closing date
20 Feb 2023

Talk to a consultant

Talk to Glynnis Testelmans, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014395671