SCHADEBEHEERDER

Regio Bree / schadebeheerder / ervaring of bachelor / aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen | 1093470
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant in de regio Bree zijn we op zoek naar een schadebeheerder. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten die een schadegeval hebben. Samen met het team bekijk je hoe je de klant verzekeringstechnisch kan helpen en denk je proactief mee aan oplossingen. Je doet er alles aan om de klant zo snel mogelijk verder te helpen om hen te ontzorgen.

Jouw profiel
Voor deze functie heb je een bachelor financiën- en verzekeringswezen op zak of al een eerste relevante werkervaring achter de rug. Je bent iemand die enthousiast en collegiaal is ingesteld. Voor jou staat het belang van de klant centraal en hier streef je ook telkens weer naartoe. Je kan je eigen agenda inplannen en prioriteiten stellen. Verder ben je empatisch en zorgzaam ingesteld. Je krijgt er energie van om de klant bij te staan in zijn vragen en noden.

De arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een modern groeiend kantoor waar je van een aantrekkelijk salarispakket kan genieten met veel voordelen: groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques. Verder geniet je ook nog van een bonusplan op groepsniveau. Daarnaast werk je met flexibele uren met de optie tot 1 dag thuiswerk.

Over de organisatie

Onze klant is een groeiend makelaarskantoor regio Bree met verschillende vestigingen waar een dynamische en jonge sfeer heerst met veel expertise en ervaring. Het belang van de klant staat binnen het kantoor centraal. Verder wordt er ingezet op een goede work-life balance en jouw werkgeluk. Jaarlijks neemt onze klant de tijd om samen met jou terug te blikken en vooruit te kijken naargelang jouw verwachtingen.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als dossierbeheerder regio Bree? Contacteer me dan meteen. #1093470
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Verzekering
Location
Bree
Specialism
Insurance
Pay
Aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen en de optie tot thuiswerk
Ref:
1093470
Closing date
31 Jan 2023

Talk to a consultant

Talk to Glynnis Testelmans, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014395671