SCHADEBEHEERDER LICHAMELIJK LETSEL

Regio Antwerpen / contractor schadebeheerder lichamelijk letsel / ervaring vereist / freelance | 1094025
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een freelance schadebeheerder lichamelijke schade. Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van schadedossiers in de tak lichamelijke letsels. Je werkt proactief naar de klant en tegenpartij toe. Je neemt het initiatief bij de verwerking van informatie en in onderhandeling met alle betrokken partijen. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen (zoals dokters, advocaten,…) en beheert autonoom je dossiers.

Jouw profiel
Voor deze functie is enige ervaring in de verzekeringswereld een must, enige ervaring in de tak brand is mooi meegenomen. Verder ben je punctueel, zelfstandig en voornamelijk analytisch bij het behandelen van de info. Jouw kritische blik en leergierige houding zorgen voor een kwalitatieve afhandeling van jouw dossier. Je beheerst zowel het Nederlands als het Frans.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een freelance contract aan. Daarnaast kan je genieten van een aantal dagen thuiswerk en flexibele uren.

Over de organisatie

Je komt terecht bij een grote verzekeringsmaatschappij in regio Antwerpen die steeds inzet op het goede welzijn van zijn werknemers. Jezelf en anderen ontwikkelen en motiveren zijn de kernwaarden van het bedrijf.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je reeds ervaring als freelance verzekeringsconsultant? En zoek je een nieuwe uitdaging in de regio Antwerpen? Contacteer me dan meteen! #1094025
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Contract
Industry
Verzekering
Location
Antwerpen
Specialism
Insurance
Pay
Freelance contract met flexibele uren en thuiswerk
Ref:
1094025
Closing date
20 Feb 2023

Talk to a consultant

Talk to Glynnis Testelmans, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014395671