SENIOR QUALITY SPECIALIST CHEMIE

QUALITY | 1094919
Jouw nieuwe functie
Als QA coördinator ben je vertrouwd met GFSI of certificering. Je volgt de kwaliteit, procedures en wetgeving nauw op. Daarnaast neem je de leiding bij nieuwe projecten en zorg je voor de juiste implementatie ervan. Bij interne en externe audits zorg je voor de nodige voorbereiding en begeleiding maar ook voor de communicatie naar de betrokken partijen! Je bewaakt de kwaliteitsnormen en in het kader hiervan voer je regelmatig rondgangen uit op de werkvloer.

Jouw profiel
Idealiter heb je een chemische achtergrond en al enkele jaren ervaring in Quality of de voedingssector. Je hebt een oog voor detail & kan proactief te werk gaan. Verder beheers je zowel Nederlands als Engels zeer goed. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig te werk gaan. Daarnaast is vastberadenheid en een vlotte communicatiestijl zeker een must!

Wat krijg je hiervoor terug
Deze klant is een internationale en duurzame speler die investeert in langetermijn relaties. Je komt terecht in een enthousiast team om samen ervoor te zorgen dat de kwaliteit gegarandeerd blijft. Je ontvangt een marktconform salaris dat wordt aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteer direct op deze vacature
Wil je graag meer weten over deze job als QA Coördinator?
Neem dan vrijblijvend contact via yannice.jakubowics@hays.com of solliciteer online voor deze vacature.

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website (www.hays.be) of voeg Yannice Jakubowics toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.
#1094919
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Chemistry
Locatie
Antwerpen
Divisie
Life Sciences
Salaris
Afhankelijk van barema's en ervaring
Ref:
1094919

Neem contact op

Contacteer Yannice Jakubowics, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: 032012854

Gelijkaardige jobs SENIOR QUALITY SPECIALIST CHEMIE

  • PRODUCT QUALITY ASSURANCE OFFICER

    Brussels | Product Quality Assurance Officer | Aluminium sector | Voltijds | NL- FR -EN | 1096128
    BrusselsAantrekkelijk salarispakket + bedrijfswagen + 32 vakantiedagen