SHIPPING COORDINATOR

Gent | Shipping coordinator | Bachelor of logistieke ervaring | Klantgerichte ingesteldheid | 1093058
Jouw nieuwe functie
Als Shipping coordinator ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de transporten naar de klant. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat alles tijdig geleverd wordt op het afgesproken tijdstip waarbij je rekening houdt met kostenefficiëntie. Indien er zich problemen omtrent de levering van deze transporten voor doen, ben jij de contactpersoon om dit zo nauwkeurig mogelijk op te lossen. Hierbij staat een klantvriendelijke aanpak centraal zodat er gestreefd kan worden naar een maximum klanttevredenheid. Tot slot zorgt voor alle administratie die hiermee gepaard gaat.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze job als Shipping coordinator beschik je over een bachelor of gelijkwaardig door ervaring. Kennis van Nederlands en Engels is vereist, kennis van een andere taal is een pluspunt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, kan goed in team werken en hebt een klantgerichte ingesteldheid. Je bent planmatig en analytisch sterk en kan goed prioriteiten stellen. Bovendien ben je zelfstandig en reageer je snel bij problemen, hetgeen je creatief kan oplossen. We zijn op naar enkele mensen voor te werken in dag, 2 ploegen of vaste late.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta. Je komt terecht in een internationaal topbedrijf in de automotive sector.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een voltijdse job aan binnen een internationale onderneming. Je komt terecht in een aangename werksfeer bij een team waarvan je veel kan bijleren. Je ontvangt een competitieve verloning aangevuld met een transportvergoeding en maaltijdcheques.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als Shipping coordinator bij onze partner Volvo Group? Solliciteer dan snel of bel voor meer informatie naar Gaëlle De Wulf op 09/266.11.99. #1093058
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Szerződés
Iparág
Automotive
Hely
Gent
Szakterület
Logistics
Fizetés
Aantrekkelijk salaris
Szám:
1093058

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Gaelle De Wulf, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefon: 092661199