SOFTWARE ENGINEER

Roeselare I Software Engineer I Machinebouw I Mooie verloning I 1091963
Hays kijkt uit naar een Software Engineer voor onze klant gelegen in Roeselare. Je staat in voor het schrijven van software voor op de machines.

What you will be doing
Samen met jouw collega’s van het R&D team (+ 20 FTE’s) ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van software op de machines. Hierbij behartig je zowel de analyse, het ontwikkelen van de software, het testen en ook debuggen. Daarnaast breng je verbeteringen aan waar mogelijk. Bij oplevering ben je nauw betrokken met de aftesting van de machines.

Who you will be working for
Onze klant is een internationale speler binnen de machinebouw. Je komt terecht in een groeiend en dynamisch productiebedrijf met familiale structuur.

What are we looking for
• Pas afgestudeerden komen in aanmerking
• Master Industrieel Ingenieur optie ICT / Elektronica – ICT of gelijkwaardig
• Kennis C, C++, Python

What will you get in return
Voor deze uitdagende rol van Software Engineer mag je rekenen op een marktconform loonspakket aangevuld met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je voldoende ondersteuning en opleiding waar nodig. Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten.

Please click to apply for this role, we welcome your application!

Bij Hays Technology geven we vorm aan de toekomst van recruitment. De snelle adoptie van cloud, die klantinterfaces aantrekkelijker maakt en een naadloze betrokkenheid bij bedrijven creëert, betekent dat softwareontwikkelaars van cruciaal belang zijn voor het succes van jouw organisatie. Terwijl de concurrentie groeit, staan wij klaar om ontwikkelaars te helpen die echt een impact maken binnen een organisatie. Neem vandaag nog contact met Elise Bardyn via 050 47 20 45. #1091963
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Souhrn

Typ úvazku
Hlavní PP
Odvětví
Scientific and R&D
Lokalita
Roeselare
Obor
Engineering
Mzda
Marktconform verloningspakket
Ref:
1091963

Spojit se s konzultantem

Kontaktní osoba: Elise Bardyn, odborný konzultant spravující tuto pozici, Pobočka: Bruges
Hays Bruges, Dampoortstraat 265 b4

Telefon: 050 47 20 45