STUDENT FIELD SERVICE

Brussel | Tijdelijk contract | FR | student field service manager | Rijbewijs B | 1094963
Jouw nieuwe werkgever
Je komt terecht in een Amerikaanse organisatie die zich ontfermt over de menselijke gezondheid en die van de aarde. Ondertussen dragen zij al 100 jaar bij aan een duurzame toekomst door te streven naar een optimalisatie van de volksgezondheid en voedselveiligheid. Dankzij hun expertise worden ziekteverwekkers opgespoord en onschadelijk gemaakt. Klanten kunnen rekenen op een duurzame samenwerking met oog voor mens, natuur en organisatie.

Jouw profiel
Je studeert in een elektromechanische richting of je hebt een achtergrond in de elektriciteit. Daarnaast spreek je ook een aardig woordje Frans en ben je in het bezit van een rijbewijs B en een eigen wagen. Ten slotte ben je minimaal twee dagen in de week inzetbaar.

Jouw nieuwe functie
Als Student Field Service Manager zal je medeverantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van interventies bij klanten. Het afstellen en checken van apparatuur zal behoren tot je takenpakket. Verder krijg je ook een bedrijfswagen tot je beschikking om je van klant tot klant te verplaatsen.

De arbeidsvoorwaarden
- Verloning van €14,6 per uur
- Ecocheques


Wat moet je nu doen?

Heb je interesse in deze boeiende vacature? Neem dan snel contact op met Fatima El Moufid op het nummer 03 202 79 84 of solliciteer via de button. #1094963
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Chemie
Locatie
BRUSSEL
Divisie
Engineering
Salaris
Marktconform
Ref:
1094963

Neem contact op

Contacteer Fatima El Moufid, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: 032027970