SUPERVISOR RECEPTIE

Herentals | Office + Receptie taken | Mooie werkomgeving | Meteen op te starten | NL | 1092396
Samen met onze klant, een mooie speler in de Kempen, zijn wij op zoek naar een enthousiast receptiemedewerker met leidinggevende kwaliteiten!

Jouw nieuwe job
Jij zal hier enerzijds het eerste aanspreekpunt zijn voor alle bezoekers. Je onthaalt iedereen met een glimlach en bent ook telefonisch het eerste contact. Je verwijst door naar de juiste contactpersoon en staat jouw gesprekspartner te woord bij vragen. Je boekt vergaderzalen en zorgt ervoor dat die, alsook de balie steeds piekfijn in orde zijn. Je verdeelt de post, bestelt kantoorbenodigdheden, organiseert meetings en events en neemt ook een stuk facturatie en klachtenbehandeling voor je rekening. Ten slotte ben je ook verantwoordelijk voor het coachen van je team. Kortom: een job met heel wat variatie waarin je je niet zal vervelen!

Jouw profiel
Hays Herentals is voor deze veelzijdige functie op zoek naar kandidaten met minimum een secundair diploma en bij voorkeur een eerste werkervaring in een soortgelijke klant- en servicegerichte functie. Ervaring met het leiding geven van een team is een pluspunt maar geen vereiste. Omdat een deel van je takenpakket bestaat uit het inspelen op ad hoc vragen, zoeken we een kandidaat die prioriteiten kan stellen en stressbestendig is. Aangezien je het uithangbord bent van de firma beschik je over een extraverte persoonlijkheid, ben je commercieel ingesteld en werk je steeds proactief. Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je behelpen in het Engels indien nodig. Je hebt tevens een goede kennis van Word, Excel en Powerpoint. Je komt terecht in een klein ondernemend team en bent hierin degene die de handen uit de mouwen wil steken!

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een afwisselende functie in een zeer motiverende en vernieuwende werkomgeving. Jouw collega’s voorzien een training op de werkvloer en ontvangen je met open armen in hun team. Na een succesvolle interimperiode, krijg je bovendien een vast contract.

Over jouw nieuwe werkgever
Het bedrijf zet enorm in op gastvrijheid en een professionele, warme persoonlijke samenwerking met hun partners. De variatie in de job gaat jou ook de nodige uitdaging bieden. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn! Jij krijgt de kans en de ruimte om verantwoordelijkheid op te nemen en enorm veel bij te leren.

Solliciteer meteen
Is deze job jou op het lijf geschreven? Stel vandaag nog jouw kandidatuur online of via phoenix.dejonghe@hays.com #1092396
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Andere
Locatie
Turnhout
Divisie
Office Administration
Salaris
Mooi salarispakket!
Ref:
1092396

Neem contact op

Contacteer Phoenix De Jonghe, de consultant die deze vacature beheert, in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telefoonnummer: 014 48 03 67