SUPPLY CHAIN ANALYST

Hoboken | Supply Chain | Analyst | Uitdagende positie | Grote gekende industriële speler | 1091938
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, een verdeler van technische componenten voor de industrie, ben ik op zoek naar een Supply Chain Analyst. Je analyseert de voorraad statistieken om te bepalen welke producten het beste verkopen en welke niet. Ook sta je in voor de coördinatie met andere afdelingen van de inventarisbehoeften en de voorraadtellingen. Je bent verantwoordelijk om de goederenstromen op te volgen en te zien waar zaken mislopen, wat beter kan, etc. De goederenstromen zijn volledig aan het veranderen binnen de organisatie, redelijk wat verhuist richting Duitsland en volledige analyse van het lopende proces is nodig door jou.

Jouw profiel
Je beschikt over enkele jaren ervaring als supply chain analyst of een andere relevante analytische positie, bij voorkeur binnen supply chain, warehousing of in lijn met goederenstromen. Je bent analytisch ingesteld, sterk met cijfers, goed in communicatie naar diverse partijen en stressbestendig. Daarnaast spreek je vlot Nederlands en Engels.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een gekende speler binnen een uitdagende positie als Supply Chain Analyst. Je krijgt een mooi salarispakket voorgeschoteld, aangevuld met verschillende extra legale voordelen.

Over de organisatie
De organisatie is een sterke speler en verdeler van technische componenten voor de industrie gelegen te Hoboken.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben jij de Supply Chain Analyst die wij zoeken? Aarzel niet om te solliciteren via de onderstaande knop, neem contact op met Sam Peeters op het nummer 03/202.79.79 of stuur een mail naar sam.peeters@hays.com.
#1091938
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Supply Chain & Logistics
Locatie
Hoboken
Divisie
Logistics
Salaris
Bespreekbaar
Ref:
1091938

Neem contact op

Contacteer Sam Peeters, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: 032027979