TEAMLEADER PROJECTINGENIEURS VEETEELT

Roeselare | projecten opvolgen | coördineren | Landbouw |Veeteelt | Extra adv-dagen | 1094254
Jouw nieuwe functie
In deze job als teamleader projectmedewerkers stuur je een team van 5 dierenartsen en bio-ingenieurs aan. Jij en je team werken op verschillende projecten met betrekking tot de landbouwsector, meer specifiek de veeteelt. Je bent de stuwende kracht binnen het team om nieuwe opdrachten aan te trekken en op te starten. Eens een project loopt, sta je ook in voor de verdere opvolging en coördinatie. Je staat hiervoor in contact met heel wat externe en interne actoren (eg. Overheden).

Jouw profiel
Voor deze job als teamleader zijn we zoek naar een iemand met een wetenschappelijk diploma bij voorkeur bio-ingenieur of dierengeneeskunde. Even belangrijk het hebben van leidinggevende ervaring. Daarnaast ben je ook flexibel om je te verplaatsen tussen 2 vestigingen. We zijn op zoek naar een echte teamplayer, die goed het overzicht kan bewaren over de verschillende projecten. Je bent een sterke communicator en moderator zodat je met alle partijen tot een consensus kan komen. Spreek je naast Nederlands en Engels ook een mondje Frans? Dan is dat zeker een plus.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou de kans je te ontwikkelen binnen een interessante werkomgeving met een maatschappelijk relevante opdracht. Het gaat om een gevarieerde job met glijdende werkuren, mogelijkheid tot extra verlofdagen (naast de ADV dagen), maaltijdcheques, verzekeringen en een nettovergoeding. Er is ook de mogelijkheid tot een wagen.

Over de organisatie
Voor een gerenommeerd bedrijf actief in de veesector is Hays Life Sciences Kortrijk op zoek naar een teamleader projectingenieurs voor de landbouwsector.

Solliciteer direct op deze vacature
Wil je graag meer weten over deze job als teammanager projectingenieurs landbouw? (ref. 1094254) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 050/34.80.72 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Claire Van den Eynde toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.
#1094254
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Landbouw, Visserij & Bosbouw
Location
Roeselare
Specialism
Life Sciences
Pay
Aantrekkelijk salarispakket met mogelijkheid tot een wagen
Ref:
1094254

Talk to a consultant

Talk to Claire Van Den Eynde, the specialist consultant managing this position, located in Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Telephone: 050348072