TEAMLEADER R&D

Aansturen team van 4 tekenaars | duuzame automotive producten | Roeselare | 1093701
Hays Engineering zoekt voor een bedrijf uit Roeselare dat gespecialiseerd is in de realisatie van duurzame automotive producten een teamleader om het mechanisch R&D team aansturen.

Jouw nieuwe functie

Als teamleader van de mechanische R&D afdeling ben je verantwoordelijk voor je team van 4 tekenaars. Zij staan in voor de mechanische integratie van de verschillende componenten bij de klantspecifieke orders, dit betreft vooral kortetermijnengineering. Op basis van concrete orders gaan ze aan de slag in CREO om alles uit te werken, daarna gaan de 3D tekeningen naar de werkvoorbereiding waar de stuklijsten enz. gemaakt worden. Als teamleader zijn dit je hoofdtaken:
- Je bepaalt de de prio’s en maakt de projectplanning
- Je bent betrokken bij productie- en kwaliteitsmeetings
- Je lost complexere problemen op mbt de ontwerpen en ondersteunt je team waar nodig
Ten slotte ben je de drijvende kracht achter de verdere automatisering van het tekenpakket en de uniformiteit van de werking van je mechanische R&D afdeling.

Wat verwachten we van jou?

HAYS zoekt een bachelor of master (elektromechanica, mechanische ontwerp- en productietechnologie, industrieel ontwerp) uit een technische richting met minstens een eerste ervaring binnen mechanisch ontwerp. Je bent ambitieus ingesteld en voelt je klaar voor een leidinggevende functie waarbij je als coach je medewerkers motiveert en inspireert. Kennis van het 3D tekenpakket CREO is zeer welkom om ook daar een meerwaarde te betekenen voor de firma. Als duurzaamheid je nauw aan het hart ligt, zal je je zeker thuis voelen bij deze firma!

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze firma uit Roeselare is actief binnen de duurzame automotive sector. Ze zetten in op innovatie en er heerst een collegiale sfeer. Je ontvangt een motiverend loonpakket met voordelen.

Op zoek naar een job binnen R&D als teamleader? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Melanie D’Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk via 056 230 467 of 0470 19 40 20. #1093701
Clique aqui para aceder à Política de Privacidade da Hays, que fornece informação detalhada sobre a forma como utilizamos e protegemos os seus dados pessoais, bem como quais os seus direitos em relação a estes.

Resumo

Tipo de oportunidade
Permanente
Setor
Engineering
Localização
Roeselare
Área de especialidade
Engineering
Salário
Competitief salarispakket inclusief voordelen
Referência
1093701

Falar com um Consultor

Fale com Melanie DHuyvetter, o consultor especializado responsável por esta oferta de emprego, localizado em Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefone: 056230460