TECHNICAL WRITER

Technical writer I Regio Gent I Nederlands - Engels I Competitieve verloning met voordelen | 1091234
Jouw nieuwe functie
Als technical writer zal je instaan voor het verwerken van allerhande technische data en info tot een gestructureerde handleiding. Hiervoor sta je in contact met de ingenieurs. Je zal instaan voor het uitschrijven en bewerken van teksten in het Nederlands en/of Engels. Je bent in staat om gegevens structureel te verwerken en te herleiden tot de essentie. Je kan complexe technische data omvormen tot een duidelijk verstaanbare taal, aangepast aan het doelpubliek. Daarnaast ben je in staat om nauw samen te werken met collega’s en haal je de nodige info bij hen.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over een zeer goede kennis Nederlands en Engels. Je beschikt over een groot inlevingsvermogen en je bent schrijfvaardig sterk. Je bent een teamspeler die nauwkeurig te werk gaat, leergierig is en daarnaast ook zelfstandig kan werken. Je beschikt over een goede kennis MS Office, ervaring met xml/DITA/Oxygen/Madcap is een pluspunt. Daarnaast beschik je over de nodige technische affiniteit.

Wat krijg je hiervoor terug?
Als technical writer kom je terecht in een internationale omgeving waar toch een open en vlakke structuur heerst. Je beschikt over glijdende uren in een “nine to five” job, waarvoor je een mooie verloning krijgt aangevuld met extralegale voordelen. Je krijgt een volledige opleiding voor zowel de functie als de gebruikte computerprogramma’s.

Over de organisatie
Onze klant is een gekend bedrijf dat zich specialiseert in technisch schrijven en vertalen voor allerhande grote bedrijven. Ze zijn gevestigd in Gent.

Heb je interesse in deze vacature als technical writer te Gent? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Virginie De Smecht op 09/266.11.96. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1091234
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Andere
Location
Gent
Specialism
Graphical Design Copywriting and Translations
Pay
Aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen
Ref:
1091234

Talk to a consultant

Talk to Virginie De Smecht, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092661196