TECHNISCH AANKOPER

Antwerpen | Technisch Aankoper | Mooie verloning | 1090898
Jouw nieuwe functie
Als Technisch Aankoper ben je verantwoordelijk voor de aankoop van technische goederen, wisselstukken, installatiematerialen, diensten en verbruiksmaterialen conform de aanbestedingsregels. Je creëert lange-termijnsamenwerkingen met leveranciers, die zowel besparingen als inkomstenstromen genereren. Je onderhandelt dus de beste voorwaarden aangaande prijs-, kwaliteit-, en servicelevels. Je zal daarnaast ook verantwoordelijk zijn voor het beheren van de stock, en het verwerken van bestellingen in het ERP-platform. Tot slot sta je in voor de ontvangst en kwaliteitscontrole van inkomende wisselstukken. Als Technisch Aankoper zal je nauw samenwerken met het logistieke team en de technische dienst.

Jouw profiel
Voor de functie van Technisch Aankoper, regio Antwerpen, zijn we op zoek naar iemand met een bachelor- of masterdiploma. Je beschikt idealiter over enkele jaren ervaring binnen Aankoop, en voldoende technische kennis. Daarnaast is onze klant op zoek naar iemand oplossings- en klantgericht, die kan omgaan met deadlines. Naast het Nederlands beheers je ook het Engels op professioneel niveau.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt voor deze functie van Technisch Aankoper een aantrekkelijk salarispakket aan met tal van extralegale voordelen. Daarnaast heb je glijdende werkuren en recht op 32 verlofdagen. Als Technisch Aankoper krijg je de ruimte om initiatieven te nemen en mee te werken aan uitdagende projecten.

Over de organisatie
Onze klant is gevestigd in regio Antwerpen, is actief als fabrikant gespecialiseerd in snijmachines.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben jij de Technisch Aankoper die wij zoeken? Aarzel niet om te solliciteren via de onderstaande knop, neem contact op met Joël Peersman op het nummer 03/242.00.19 of stuur een mail naar Joel.Peersman@hays.com
. #1090898
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Supply Chain & Logistics
Locatie
Kontich
Divisie
Purchasing
Salaris
Aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen
Ref:
1090898
Afsluitdatum
27 Dec 2022

Neem contact op

Contacteer Joel Peersman , de consultant die deze vacature beheert, in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telefoonnummer: 0478703309