TECHNISCH MEDEWERKER KLANTENDIENST

Aalst | Administratief medewerker klantendienst | Nederlands | Commerciële feeling | Shiften | 1092277
Jouw nieuwe functie
Als technisch medewerker klantendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten. Je helpt hen verder met hun technische vragen zowel telefonisch als via mail of sociale media. Je bouwt een duurzame relatie op met de klant zodat je de nodige technische ondersteuning kan bieden van a tot z. Je zoekt steeds actief naar oplossingen en durft commercieel te handelen.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze job als technisch medewerker klantendienst beschik je over technisch inzicht en heb je interesse in alles wat met digitaal te maken heeft. Je spreekt zeer vlot Nederlands, Frans is een troef. Je hebt een commerciële feeling, bent vlot in de omgang en klantgericht. Bovendien handel je graag proactief en ben je een echte teamplayer. Je werkt in shiften tussen 6u30 en 20u, geregeld op zaterdag en af en toe op een zon- of feestdag.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een voltijdse vaste job met een aantrekkelijk salarispakket en de mogelijkheid tot 3 dagen telewerk. Je komt terecht in een collegiale werkomgeving in een team waarvan je veel kan bijleren en waar persoonlijke groei wordt aangemoedigd. Naast een hippe werkplek met toffe collega’s, ontvang je ook een competitieve verloning aangevuld met maaltijdcheques, personeelskorting en een hospitalisatie verzekering.

Over de organisatie
Onze klant is een grote speler op vlak van telecom. Ze zetten sterk in op innovatie en nieuwe technologie en hechten daarnaast veel belang aan een klantgerichte aanpak. Binnen het bedrijf is er een mooi aanbod van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als technisch medewerker klantendienst bij onze partner? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI profiel. Je wordt doorverbonden naar onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij onze klant kan je contact opnemen met Julie Stofferis op 09 269 25 42 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière. #1092277

Sumário

Cargo
Permanente
Setor
Telecom
Localização
Aalst (East Flanders)
Área de especialidade
Customer Service and Call Centre
Salário
Competitieve verloning aangevuld met maaltijdcheques, verzekeringen,...
Referência
1092277

Fale com um Consultor

Fale com Julie Stofferiso consultor especializado responsável por esta vaga,localizado em Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefone: 092692542