TECHNISCH TEKENAAR - PROJECTLEIDER TOTAALINTERIEUR (B2B PROJECTEN)

Tekenaar – projectleider totaalinterieur | B2B projecten | Bouwtechnische opleiding | Dynamische kmo | 1092760
Jouw nieuwe functie
Nadat de klant zijn goedkeuring geeft op het ontwerp van sales/designer, wordt dit doorgegeven naar tekenaar/projectleider. Jij maakt in samenspraak met designer en klant definitieve materiaalkeuzes. Verder ga je opmetingen verrichten om vervolgens technische plannen op te maken alsook uitvoeringstekeningen van het maatmeubilair. Je vraagt prijzen op bij onderaannemers (elektriciteit, sanitair…) en je zorgt voor een correcte planning en aansturing van eigen plaatsers en onderaannemers.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een bouwtechnische achtergrond (Master interieurarchitectuur, Bachelor Hout, Bachelor/Master Bouw) en kan terugblikken op een gelijkaardige ervaring als tekenaar/projectleider. Je hebt een goeie kennis van Vectorworks (of eventueel Autocad), kennis van Navision is een pluspunt. Je spreekt bij voorkeur een mondje Frans of je bent bereid om jou hierin bij te scholen. Verder ben je communicatief, werk je graag met deadlines en stel je je flexibel op.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht bij familiaal bedrijf dat jou een verantwoordelijke job aanbiedt met de nodige vrijheid. Ze beschikken over modern, hedendaags bedrijfsgebouw waar je samen met designers en collega tekenaar-projectleiders op landschapsbureau werkt. Je krijgt de kans om projecten van Parijs tot Amsterdam op te volgen. Ze bieden jou een aantrekkelijk loonpakket aan, afgestemd op jouw expertise en ervaring.

Over de organisatie
Dit bedrijf is een gevestigde waarde in B2B inrichting. Ze nemen totaalinterieurs onder handen van afbraakwerken tot de volledige coördinatie van uitvoering. Door hun jarenlang opgebouwde knowhow en hun gespecialiseerde medewerkers, kunnen ze ieder complexe en/of omvangrijke opdracht aan. Ze beschikken over een eigen CNC-gestuurde schrijnwerkerij van maatmeubilair.

Op zoek naar een job als technisch tekenaar-projectleider van unieke B2B totaalprojecten bedrijf gelegen ten noorden van Gent? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Charlotte Vandevelde van HAYS Kortrijk via 056 23 04 61 of 0470 19 10 18. #1092760
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Construction
Locatie
OOST-VLAANDEREN
Divisie
Construction
Salaris
Afhankelijk van profiel
Ref:
1092760

Neem contact op

Contacteer Charlotte Vandevelde, de consultant die deze vacature beheert, in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefoonnummer: 0470191018