TECHNISCHE SALES SUPPORT MEDEWERKER

Zellik | Commerciële binnendienst| Industrie |Familiale werkomgeving |Gestructureerde opleiding | B2B klanten|
Jouw nieuwe functie

Binnen deze functie staat jouw contact met de klant centraal, zowel per mail als telefoon. Je behandelt aanvragen, analyseert waar hun behoeften liggen en stelt hiervoor een gerichte offerte op. Uiteraard doe je vervolgens ook de verdere opvolging met de klant zodat je hen nog kan bijstaan bij eventuele vragen of bemerkingen. Je adviseert hen op een heel gerichte manier, zeker gezien kwaliteit op nummer 1 staat voor onze klant. Daarbij sta je in voor het optimaal onderhouden van het interne CRM-systeem (gegevens, pricings, etc) en zorg je dat deadlines gerespecteerd worden. Ten slotte krijg je ook de kans om mee te werken aan verschillende projecten en je kennis verder te ontwikkelen.

Jouw profiel

Voor deze functie komen zowel pas afgestudeerde high potentials (Bachelor/Master niveau) in aanmerking met een leergierige mindset, alsook ervaren mensen die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Jouw technische kennis kan je concreet voorleggen via een eerdere ervaring, diploma of affiniteit. Verder spreek je vloeiend Nederlands en Engels, een basis Frans is een sterke troef. Daarnaast kan je vlot overweg met het MS Officepakket en ben je professioneel ingesteld. Ten slotte ben je iemand zelfstandig, klantgericht en commercieel ingesteld, die ook sterk administratief is en flexibel ingesteld is (naar taken toe).

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur aan met een zeer interessant salaris op basis van jouw ervaring. Daarbovenop ontvang je nog tal van interessante andere extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringen en bonus. Daarbovenop heb je 30 vakantiedagen en kan je ook beroep doen op homeworking. Je komt terecht in een zeer aangename werksfeer waar collega’s altijd bereid zijn elkaar te helpen en je de kans krijgt om je voortdurend te ontwikkelen via diverse opleidingen.

Over de organisatie

Onze klant is een internationale speler in de productie van industriële instrumenten en gelegen in regio Zellik. Het bedrijf wordt getypeerd door zijn familiale dynamiek, waarbij iedereen met respect wordt behandeld en zichzelf kan zijn. Je krijgt de kans om je te gaan ontwikkelen binnen een zeer afwisselende job die ook aangevuld wordt door leuke events. Je komt terecht in een zeer stabiele onderneming met een grote nadruk op de work-life balance van de werknemer!

Solliciteer direct op deze vacature

Ben jij de Technische Sales Support medewerker die wij zoeken? Contacteer dan Lisa Mees van Hays Brussel op 02.533.21.66
#1093297
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrie & Productie
Location
Zellik
Specialism
Sales Support
Pay
€3000 - 4200
Ref:
1093297

Talk to a consultant

Talk to Lisa Mees, the specialist consultant managing this position, located in Brussels
Hays Brussels, Avenue Louise 326

Telephone: 02 533 21 66