TENDER ASSISTANT

Regio haven I Tender assistant I Internationaal bedrijf I Aantrekkelijk loonpakket I 1088462
Jouw nieuwe functie
Als tender assistant stel je samen met de projectleiders een aantrekkelijke offerte voor de klant op. Hierbij zorg je ervoor dat je de offertes correct zijn ingevuld en dat de klant het voorstel tijdig ontvangt. Je staat steeds open om hun vragen te beantwoorden, dit zowel per mail als telefonisch. Verder sta je in voor de administratieve voorbereiding van de projecten waarbij het de bedoeling is dat je de nodige informatie verzamelt en deze doorgeeft aan de juiste collega. Je zorgt ervoor dat alle documenten opgesteld worden volgens de juiste specificaties (templates, formats,…). Daarnaast sta je in voor het beheren van de budgetten en werk je dagelijks nauw samen met je collega’s. Tot slot krijg je de mogelijkheid om je eigen draai te geven aan deze functie.

Jouw profiel
Hays Antwerpen is op zoek naar een kandidaat die over een bachelordenkniveau beschikt. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een commerciële functie op zak, maar ook gedreven pas afgestudeerden komen zeker in aanmerking. Verder beschik je over een goede kennis van het Nederlands en Engels en een sterke basiskennis Frans. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die klantgericht en gestructureerd is, maar ook sterk in zijn/haar schoenen staat. Daarnaast ben je leergierig en stressbestendig. Tot slot wordt er een opleiding voorzien voor de interne programma’s.

Jouw nieuwe werkgever
Onze klant is een wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Arbeidsvoorwaarden
Bovenop het aantrekkelijk loon en een gevarieerd takenpakket biedt onze klant ook heel wat extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, 3 extra vakantiedagen, glijdende werkuren, thuiswerk, groeps- en hospitalisatieverzekering. Binnen dit bedrijf wordt er een no-nonsense politiek gehanteerd en hangt er leuke sfeer.

Wat moet je nu doen?
Solliciteer snel online of contacteer onze consultant Arzia Zekir op het nummer 03/302.07.04. of via arzia.zekir@hays.com. #1088462
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Andere
Localisation
Antwerpen
Spécialité
Office Administration
Salaire
€2000-€2500 + extra legale voordelen
Réf.:
1088462

Contactez-nous

Parlez à Arzia Zekir, en charge de cette offre, située à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Téléphone: 03 302 07 04