TENDER ENGINEER

Calculator | aanbestedingen van A tot Z | metaalverwerking | technical skilled | Regio Gent | 1092887
Jouw nieuwe functie
In de job van tender engineer ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van de binnenkomende proces gerelateerde projecten. Op basis van de aanvragen en de lastenboeken zal je instaan voor de kostprijsberekening, de opmaak van de offertes en de technische dossiers. Je doet een review van de technische plannen en staat in voor eventuele opmetingen. Je analyseert de elektrische plannen en bestekdocumenten op hun technische haalbaarheid. Je bekijkt mogelijke uitvoeringstechnieken zodat je tot een technisch en commercieel interessante offerte komt, bijkomend bied je ondersteuning tijdens de bespreking van de offerte bij de eindklant. In samenwerking met de Project Manager en BU Manager blijf je nauw betrokken bij de communicatie met eindklant en leverancier. Je rapporteert aan de Business Unit Manager PMT.

Jouw profiel
Je komt voor de job van Tender Engineer in aanmerking wanneer je over een technische bachelor beschikt (bv. elektromechanica, automatisering,…) of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in field- of ontwerpervaring is een belangrijke troef. Je bent een communicatief persoon die graag nauwgezet en creatief aan de slag gaat bij het oplossen van problemen.

Over de organisatie
Je komt terecht in een relatief jong, groeiend metaalverwerkend bedrijf met een modern machinepark. In de functie van tender engineer krijg je de kans om samen met de managing director de productie verder uit te bouwen. Het is de bedoeling dat jouw management stijl de aangename werksfeer en de persoonlijke aanpak dat dit bedrijf beoogt, mee vorm geeft.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de job van tender engineer kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket dat aangevuld wordt met extralegale voordelen. Het pakket zal in lijn liggen met jouw kennis en ervaring.

Heb jij een ervaring met leidinggeven in een productieomgeving en goed technisch inzicht? Solliciteer online of contacteer Marie Bogaerts van Hays Engineering Gent via 09 210 52 76.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer me vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1092887
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Engineering
Location
REGIO GROOT GENT
Specialism
Engineering
Pay
aantrekkelijke salaris met mooi pakket aan extralegale voordelen
Ref:
1092887

Talk to a consultant

Talk to Marie Bogaerts, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092105276

  • TRANSPORT PURCHASER

    Transport Buyer FR/ENG - CDI - Brabant-Wallon | 1092860
    GenappeSalary to discuss