TESTING & CERTIFICATION ENGINEER

Bruxelles | Testing & Certification Engineer | Temps plein | Permis B | NL-FR | 1094819
Over de organisatie

Onze klant is een organisatie actief op het gebied van mobiliteit en verkeersveiligheid. Om hun team van experts te versterken en hun activiteiten te ontwikkelen, zijn we op zoek naar een Testing & Certification Engineer.

Jouw nieuwe functie

Als Testing & Certification Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse projecten binnen de laboratoria van het bedrijf.
Als Testing & Certification Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse projecten binnen de laboratoria van het bedrijf. Je staat in voor:
- Analyseren maar ook evalueren van de bestaande procedures door een kritische geest te gebruiken om de efficiëntie en de algehele werking van de organisatie te verbeteren
- Deelnemen aan de ontwikkeling en algehele verbetering van laboratoria
- Bouw langdurige relaties op met je klanten
- Verantwoordelijkheden opnemen, zowel ten aanzien van je klanten als je laboratoria en de medewerkers om je heen (planning, facturatie, doorlopend beheer, enz.)
- Bereid de documentatie voor die nodig is voor staatscontroles en de uitvoering van audits

Jouw profiel

Je hebt minimaal een bachelordiploma in een technische richting. Een eerste professionele ervaring hebben in laboratoria en kennis hebben van kwaliteitssystemen is een pluspunt. Hays zoekt iemand met een professioneel niveau in zowel het Frans als het Nederlands. Je bent oplossingsgericht, hebt goede communicatieve vaardigheden en legt de nadruk op precisie in je dagelijkse werk. Tot slot ben je flexibel en bereid om te reizen om je verschillende klanten te bezoeken.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een verrijkende werkomgeving, in contact met bedrijven over de hele wereld. Bovendien biedt het een aantrekkelijk salarispakket. Dit pakket bevat 20 vakantiedagen en tal van extralegale voordelen. Telewerken is ook mogelijk.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben je geïnteresseerd in deze Testing and Certification Engineer functie of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Stuur je cv naar Aurélie Defoin bij Hays Diegem Engineering. Je kunt haar ook bereiken op 02/227.39.89. #1094819
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Engineering
Locatie
Brussels
Divisie
Engineering
Salaris
Aantrekkelijk salarispakket + 20 vakantiedagen
Ref:
1094819

Neem contact op

Contacteer Aurelie Defoin, de consultant die deze vacature beheert, in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan 2A

Telefoonnummer: 022273989

Gelijkaardige jobs TESTING & CERTIFICATION ENGINEER

  • HVAC PRODUCT ENGINEER FR/EN

    Super opportunité pour un(e) Ingénieur qui souhaite suivre le développement de projets HVAC de A à Z.
    Welkenraedtpackage salarial complet
  • DEVOPS ENGINEER

    DevOps Engineer | Liège | Electricity | 1095103
    LiègeAttractive remuneration package, including a company car.