TRANSPORT PRODUCTS DISTRIBUTION RESPONSIBLE (TIJDELIJKE FUNCTIE)

Gent | Bachelor | analytisch ingesteldheid | Kennis Engels en Frans | Tijdelijke functie
Jouw nieuwe functie
Als logistiek coördinator ben je verantwoordelijk voor de distributie en levering van de afgewerkte producten op de afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je monitort proactief alle leveringen en stuurt bij waar nodig om zo de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je herplant leveringen of verzorgt rushtransporten op vraag van de klant. Je bent verantwoordelijk voor een aantal markten en maakt hiervoor proactief gebruik van forecasts op korte en middellange termijn. Bovendien ben je het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen van klanten of leveranciers en ben je een belangrijke schakel in het escalatieproces voor terugkerende afwijkingen.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze job als logistiek coördinator kan je je vlot uitdrukken in het Engels en Frans. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent diplomatisch. Je werkt graag in teamverband maar je kan ook zelfstandig werken en op een creatieve manier problemen oplossen. Naast klantgerichtheid ben je ook zeer stressbestendig en analytisch ingesteld. Kennis van of interesse in data analyse tools (Power BI, Qlick View, Sharepoint) is een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Onze partner Volvo Group biedt jou een verantwoordelijke en uitdagende job aan waarbij je toegang krijgt tot de nieuwste tools en technologieën. Naast een aantrekkelijk salaris ontvang je ook nog een pakket aan extralegale voordelen en heb je flexibele werkuren. Het betreft een tijdelijke functie met kans op verlenging.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Ben je geïnteresseerd in deze job als Logistiek Coördinator bij onze partner Volvo Group?
Solliciteer dan snel of bel voor meer informatie naar Lando Bassimon op 09/266.11.95. #1095402
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Automotive
Locatie
Gent
Divisie
Logistics
Salaris
Aantrekkelijk salarispakket
Ref:
1095402

Neem contact op

Contacteer Lando Bassimon, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 092661195