TREASURY ANALYST

Bachelor / master in finance, accounting of economie | Analytisch en zeer nauwkeurig | Ervaring is geen must |
Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf met verschillende vestigingen, is Hays Finance op zoek naar een treasury analyst om het team te versterken.

Als treasury analyst werk je in een team van 7 personen en ben je verantwoordelijk voor cash management en sale of receivables rapportering van verschillende Europese vestigingen. Je staat hiervoor in dagelijks contact met het centrale treasury team in Italië. Verder sta je in voor het opvolgen van de verschillende bankrekeningen en cash posities, opvolgen van leningen en interest calculatie, opmaken van de cash flow forecast en het verwerken van de betalingen. Je rapporteert hiervoor dagelijks de financiële posities en monitort nauwgezet de openstaande balansen en interest calculatie. Tot slot word je op termijn betrokken bij verschillende projecten op Europees niveau. Je rapporteert aan de Treasury Manager.

We zoeken een analytisch persoon die graag werkt met cijfers en zeer nauwkeurig te werk gaat. Een eerste ervaring in finance is een plus maar zeker geen must. Daarnaast ben je een teamplayer met positieve ingesteldheid en sterke betrokkenheid bij de organisatie. Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Engels en werkt goed met Excel. Tot slot ben je kritisch ingesteld en denk je mee over optimalisaties en verbeteringen.

Je komt terecht in internationaal bedrijf en dit binnen een hecht team met goede sfeer. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen. Bovendien heb je 40 verlofdagen en kan je maandelijks 12 dagen van thuis werken.

Interesse in deze job als Treasury Analyst? Neem dan snel contact op met Annick Faas van Finance Experts op 056 23 04 60 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website www.hays.be voor andere opportuniteiten.
#1093593
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrie & Productie
Location
Oostkamp
Specialism
Treasury
Pay
Marktconform salarispakket
Ref:
1093593

Talk to a consultant

Talk to Annick Faas, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230460