UTILITIES MANAGER

Komen-Waasten | Verschillende sites | Masterdiploma | Ervaring in Utilities- en onderhoudsafdeling
 • Komen-Waasten
 • Verschillende sites
 • Masterdiploma
 • Ervaring in Utilities- en onderhoudsafdeling

Jouw nieuwe functie
In deze job als utilities manager ben je verantwoordelijk voor de operationele werking, controle en opvolging van verschillende projecten. Concreet zal je instaan voor de koel-, stook-, en persluchtinstallaties, aardgas, hoog- en laagspanning, waterzuiveringsinstallaties en het beheer van beveiligingssystemen. Je analyseert technische noden en doet verbetervoorstellen waar nodig. Hiervoor rapporteren er een 30-tal personen aan jou om dit te realiseren Je zorgt dat de sterk geautomatiseerde en hoogtechnologische productie optimaal draait in samenwerking met jouw collega’s.

Wat verwachten we van jou?
Voor deze job als utilities manager kijkt Hays Engineering uit naar een Master elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Bij voorkeur heb je reeds ervaring op de utilities- en/of onderhoudsafdeling van een productiebedrijf. Je hebt een passie voor klimatisatie, hydraulica en processen. Je werkt planmatig, oplossingsgericht en gestructureerd. Je hebt goede kennis Nederlands, Frans en Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt een gevarieerde functie aan met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden naar de toekomst toe. Je komt terecht in een internationale omgeving, bij een bedrijf die veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van zijn/haar medewerkers. In ruil voor jouw inzet en drive kan je rekenen op een mooi verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring.

Over de organisatie
Onze klant is een gekende internationale speler en voedingsbedrijf uit regio Komen-waasten.


Solliciteer nu!
Ben jij de Utilities manager die wij zoeken of ken jij de geknipte persoon voor deze functie? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Amber Vyncke op 056 65 36 14. Je mag erop rekenen dat je kandidatuur discreet wordt behandeld. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Noor op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken
. #1093375
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Industrie & Productie
Localisation
Comines-Warneton
Spécialité
Engineering
Salaire
een mooi verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring
Réf.:
1093375

Contactez-nous

Parlez à Amber Vyncke, en charge de cette offre, située à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056 65 36 14

EMPLOI SIMILAIRE

 • Conducteur travaux TCE H/F

  Rejoignez une entreprise dynamique
  LilleSelon expérience
 • Chef de chantier CVC H/F

  Intégrez une structure forte
  LilleSelon profil
 • Chef de chantier GO H/F

  Rejoignez une entreprise dynamique !
  LilleSelon profil