VERZEKERINGSADVISEUR

Deinze | Verzekeringsadviseur | BOAR particulieren | Ervaring vereist | Commercieel | Banking | 1091750
Jouw nieuwe functie
In deze klantgerichte job sta je in voor het voeren van adviesgesprekken met particuliere klanten over hun BOAR verzekeringen. Als verzekeringsspecialist werk je proactief op het bestaand cliënteel. Je bespreekt de noden van de klant, polst naar hun persoonlijke situatie en adviseert hen over de producten die bij hun profiel passen. Tijdens jouw gesprekken heb je eveneens oog voor de behoeften in de andere domeinen en je speelt hier zelf op in of verwijst door naar de collega-specialisten.

Jouw profiel
Om voor deze job in aanmerking te komen, ben je in het bezit van een hoger diploma of ben je gelijkgesteld door ervaring. Je kan minstens een eerste klantgerichte ervaring voorleggen in de bank/ verzekeringssector. Met jouw no-nonsense-mentaliteit benader je de klanten op een enthousiaste en commerciële manier, om zo een langetermijnrelatie uit te bouwen, steeds met een professionele en klantgerichte aanpak in het achterhoofd. Je werkt zelfstandig, proactief en resultaatgericht. Als echte teamplayer ga je ervoor om op kantoorniveau de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een gevarieerde job met veel klantencontact en de vrijheid om zelf je agenda in te plannen. Je komt terecht in een organisatie met een professionele structuur. Naast een leuke werksfeer mag je rekenen op voldoende opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Men biedt jou een aantrekkelijk loonpakket op maat met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, variabele verloning, etc. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling (35u/week) waarbij je flexibel bent om in beurtsysteem op zaterdagvoormiddag te werken (ter compensatie heb je dan een vrije dag in de week).

Over de organisatie
Onze klant is een zelfstandig bankagentschap met verschillende vestigingen. Deze grote organisatie heeft een professionele structuur en een no-nonsense-mentaliteit. Voor het kantoor in de regio Deinze en Sint-Martens-Latem zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren Verzekeringsadviseur.
Heb je reeds commerciële ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe job? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Solliciteer direct op deze vacature
Kan deze boeiende job als Verzekeringsadviseur bij een bank in de regio Deinze jou aanspreken?
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening.
Wil je graag meer info? Contacteer Lien Vanquickenborne van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 87.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1091750
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Bank & Financiële diensten
Locatie
REGIO DEINZE
Divisie
Banking
Salaris
een op maat uitgewerkt loonpakket met verschillende extralegale voordelen
Ref:
1091750

Neem contact op

Contacteer Lien Vanquickenborne, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Telefoonnummer: 092331183