WAREHOUSE TEAMLEADER NACHT

Herentals (2200) | Nachtwerk | Verantwoordelijkheid | Verbeteringen implementeren | Mooi salarispakket|1088851
Jouw nieuwe functie
Als teamleader ben je verantwoordelijk voor een team van 25 medewerkers. Jij bent staat in voor de veiligheid van je team en voor hun veilige werkplek. Je zorgt ervoor dat deze werkplek een ordelijke werkomgeving is en dat de veiligheidsregels juist worden toegepast. Ook ben jij degene die je team begeleidt en op de hoogte brengt van nieuwe procedures. Daarbij probeer je de werking van het magazijn zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je probeert na te denken over mogelijke verbeteringen in het magazijn en je betrekt je team hierbij. Al je bevindingen rapporteer je aan de Supervisor outbound.

Jouw profiel
Je hebt reeds een ruime ervaring achter de rug in een magazijnomgeving. Daarbij heb je minstens drie jaar ervaring in een leidinggevende functie als teamleader. Bij jou zijn de waarden veiligheid en orde heel belangrijk. Daarnaast denk je graag mee over de werking van het magazijn en zoek je graag verbeteringen en oplossingen. Je hebt een goede kennis van MS Office. Daarbij leer je graag bij om te leren werken met een ERP-en WMS systeem. Ten slotte is het besturen van een reachtruck een plus.

De arbeidsvoorwaarden
Als teamleader kan je een uitdagende en afwisselende functie verwachten waar je in een groeiend bedrijf terecht komt. Er wordt een competitief salaris aangeboden aangevuld met extralegale voordelen.

Over de organisatie
Hays Logistics is voor onze klant op zoek naar een Teamleader magazijn nacht. Je komt terecht in een groeiende onderneming waar de werknemer centraal staat.

Staat de job van Teamleader Magazijn Nacht op je lijf geschreven? Solliciteer dan onmiddellijk via onderstaande knop of neem contact op met Sam Peeters op het nummer 03/202 79 79. Toch niet helemaal overtuigd? Of zoek je eerder iets anders? Kijk dan ook even op onze website hays.be. #1088851
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Supply Chain & Logistics
Locatie
Herentals
Divisie
Purchasing and Logistics management
Salaris
Bespreekbaar
Ref:
1088851

Neem contact op

Contacteer Sam Peeters, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telefoonnummer: 032027979