YOUNG POTENTIAL INTERNATIONAL SALES

Young Potential | Interieur | B2B | Distributeurs | Europa | 1090908
Jouw nieuwe functie
Als Young Potential International Sales ben je verantwoordelijk voor de key accounts (distributeurs) binnen jouw productsegment voor de exportmarkten (65%). Jouw takenpakket bestaat 80% van de tijd uit het verder uitbouwen van de bestaande klantenportefeuille, de overige 20% voer je actieve prospectie. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van het verkoopplan naar de verschillende lokale markten en je neemt actief deel aan internationale beurzen en events. Daarnaast geef je sales- en producttrainingen aan zowel de distributeurs, architecten en interieurdesigners. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een duidelijke merkidentiteit en naamsbekendheid van jouw product die in lijn ligt met de corporate marketingstrategie. Verder ben je op de hoogte van de verschillende tendensen die leven op de markt en je koppelt deze terug binnen de organisatie. Je rapporteert aan de Export Manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

De ideale kandidaat voor deze job als Young Potential International Sales beschikt bij voorkeur over een masterdiploma en/of denkniveau. Bij voorkeur kan je een eerste werkervaring voorleggen in een soortgelijke functie (geen must). Je bent analytisch zeer sterk en je werkt oplossingsgericht. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je bent in staat om relaties uit te bouwen op verschillende niveaus binnen de organisatie. Een uitstekende talenkennis NL-EN is aangewezen. Je hebt een sterke affiniteit met interieur en design en reizen schrikt jou niet af.

Waar kan je op rekenen?

Voor deze functie als Young Potential International Sales kan je rekenen op een marktconforme verloning aangevuld met tal aan extralegale voordelen waaronder een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en de nodige werktools. Je reist 65% van de tijd, de overige dagen kan je werken vanop het hoofdkantoor in regio Brugge of home office. Verder geniet je flextijden en heb je recht op 32 verlof (deels vrij te kiezen). Bij jouw opstart kan je rekenen op voldoende ondersteuning en begeleiding om zo het productengamma beter te leren kennen.

Over de organisatie

Als Young Potential International Sales kom je terecht bij een kwalitatieve producent van interieurdecoratie. Je gaat aan de slag bij een internationaal, familiaal bedrijf waarbij de klanten zich vooral situeren binnen de interieursector (B2B) en waar waarden zoals flexibiliteit, design en innovatie centraal staan.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben jij de kandidaat die ik zoek voor de job als Young Potential International Sales Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur mij alvast een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Justine Desloovere via het nummer 050/50.80.30. Is deze job niet helemaal wat je zoekt? Neem dan vlug een kijkje op onze website en voeg mij toe op LinkedIn zodat we jouw interesses verder kunnen bespreken. #1090908
Kliknij tutaj aby uzyskać dostęp do Polityki prywatności HAYS, która zawiera szczegółowe informacje na temat tego, w jaki sposób wykorzystujemy i chronimy twoje dane osobowe oraz Twoje prawa z tym związane.

podsumowanie

Rodzaj pracy
Stała
Branża/Sektor
Construction
Lokalizacja
BRUGGE
Obszar specjalizacji
International Sales
Płaca
Marktconform + bedrijfswagen
Nr ref.:
1090908

Skontaktuj się z konsultantem

Skontaktuj się Justine Desloovere, Konsultant odpowiedzialny za tę rekrutację, znajduje się Bruges
Hays Bruges, Dampoortstraat 265 b4

Telefon: 050 50 80 30