Life sciences vacatures

Life Sciences vacatures

Life Sciences is één van de meest toekomstgerichte sector van onze economie, samenleving en de wetenschap. Ze hebben daarmee een onmiskenbare invloed op een reeks andere sectoren.

Hays Life Sciences is specialist in de selectie en plaatsing van Life Sciences professionals en zorgt ervoor dat in deze cruciale sector de juiste specialisten bij de juiste onderneming terechtkomen.  

Met elke plaatsing bieden wij onze kandidaten met een expertise in Life Sciences de kans om hun vaardigheden aan te scherpen en zichzelf te ontwikkelen binnen een bedrijf waar die expertise ten volle benut kan worden. Onze Life Sciences consultants hebben een uitstekende kennis van deze wereld. Ze hebben al talloze succesvolle plaatsingen op hun naam staan en rekruteren binnen de chemie, biotechnologie, milieu, voeding en pharma. Deze plaatsingen worden gedaan in verschillende regio’s in België, zoals Gent, Antwerpen, Brussel, Roeselare, Kortrijk en Oostende.

Vind Life Sciences vacatures 

Dit zijn enkele veel gezochte profielen: 

  • Laborant
  • Laboverantwoordelijken 
  • R&D ingenieur 
  • Teamleaders productie 
  • Preventieadviseur 
  • Product Manager pharma 
  • Kwaliteitsverantwoordelijke – of kwaliteitsmanager 
  • Regulatory affairs medewerker 

Neem zeker contact op met een van onze consultants Life Sciences om de jobopportuniteit te vinden waar jij naar op zoek bent of vind hieronder alle Life Sciences vacatures.  

Toon alle posten 78

HaysSearchForm Portlet

Career academy promo box

Lanceer je carrière

Wij helpen je graag bij alle stappen in je carrière. Van het zoeken naar een stageplaats tot de verdere stappen in je loopbaan.
 

block vind je nieuwe job

Vind je nieuwe job

Vind perm jobs
Vind contracting jobs
Vind flexibele jobs
Vacatures in Gent
Vacatures in Brussel
Vacatures in Antwerpen
Stuur ons jouw cv
 

Refer a friend

Zijn je vrienden op zoek naar een job?

Verwijs je vrienden naar Hays en ontvang €250,- voor elke vriend die via ons een baan krijgt.