Ontgrendel verborgen talent: hoe u het talent vindt dat u nodig heeft

Ontgrendel verborgen talent: hoe u het talent vindt dat u nodig heeft

 
De arbeidsmarkt zit niet stil. Werknemers voelen zich minder en minder betrokken en gooien alles in de strijd om hun flexibele werkregelingen te beschermen in een poging hun carrière weer in eigen handen te nemen. De hoge inflatie, milieukwesties en ontwrichtende technologieën maken het nog ingewikkelder en zorgen voor steeds veranderende situaties. In die golf van onzekerheid blijft er echter één constante voor organisaties: de behoefte aan mensen de juiste vaardigheden en expertise. Maar die waardevolle mensen zijn schaars.  

Download ons nieuwste rapport en ontdek hoe we samen uw personeelsstrategie kunnen versterken.

 

Find the right fit - Hays.be
 

Ons nieuwste rapport, in het kort:

Deel 1: Voer een omnichannelstrategie in

Tegen 2030 zullen de vijf grootste geïndustrialiseerde landen ongeveer 30 miljoen mensen van hun beroepsbevolking met pensioen zien gaan. Bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om afgeremd te worden door een verkeerde inzet van talent of doordat ze het juiste talent niet kunnen aantrekken. Gebruik onze nieuwste toolkit en ontdek hoe we samen een talentennetwerk van vaste en tijdelijke medewerkers kunnen inzetten om een meer wendbare personeelsstrategie op te bouwen.
 

Deel 2: Verbeter uw technologische ecosysteem  

Veranderende technologie heeft een impact op onze zoektocht naar de juiste skills. Bedrijven moeten een ecosysteem van technologieën opbouwen dat de ervaring van zowel recruiters als kandidaten optimaliseert, terwijl de menselijke kant van hun personeelsstrategie behouden blijft. Haalt u alles uit uw partner voor recruitmenttechnologie?
 

Deel 3: Een nieuwe kijk op talent 

Er wordt voorspeld dat veertien G20-landen 10,7 biljoen euro aan gecumuleerde bbp-groei mislopen als het tekort aan talent niet wordt aangepakt. Vooruitstrevende bedrijven moeten hun aanwervingsstrategie aanpassen en talent inschakelen dat aanvankelijk over het hoofd werd gezien. Maar niet-traditioneel talent vinden vereist een niet-traditionele aanpak. Bekijk onze toolkit en optimaliseer uw aanwervingsproces.

block ik heb vacature

Op zoek naar kandidaten?

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. 

block NL podcast FR/EN blog

 
In onze podcast Triangle Talk gaan we in gesprek met bedrijfsleiders, arbeidsmarktexperts en professionals rond trends, valkuilen en uitdagingen op de Belgische arbeidsmarkt.
 

Block volg hays op social

Volg ons op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.be
Volg Hays op Instagram - Hays.be
Volg Hays op TikTok- Hays.be