assessment-and-development

Assessment & Development
Onze persoonlijke testen

Heeft u hulp nodig bij het sturen en bijhouden van uw personeel? Hays Assessment & Development weet raad.  Werknemers aantrekken is essentieel als u een bedrijf wil runnen. Het behouden van personeel staat dan ook voorop. Bij Hays, een marktleider in rekrutering, begrijpen we dat.

Hays is niet alleen actief in de rekrutering en selectie maar focust zich ook op Assessment & Development. Gespecialiseerde assessoren en coaches kunnen uw toekomstige werknemers screenen en ervoor zorgen dat zij zich blijven ontwikkelen om uw bedrijf verder te boosten. Zo maakt u optimaal gebruik van uw human resources. 

Is uw beste ingenieur met andere woorden een goede teamleider? Hebben uw stagiairs management potentieel? Aarzel niet om ons uw vragen te stellen over de in- en uitstroom van personeel.

Hays Assessment & Development geeft u een goed inzicht in de vaardigheden van werknemers, cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Onze persoonlijke benadering is uniek.

Wij adviseren u op het vlak van: 

Assessment Centre

Wilt u weten of een kandidaat bij een bepaalde functie past? We gebruiken verschillende tools om deze vragen te beantwoorden.

Development Centre

Is een kandidaat op zoek naar een specifieke functie binnen uw organisatie? We verkennen de verschillende mogelijkheden.

Coaching

Onze coaches stellen een praktisch proces voor om bewustwording en verandering te stimuleren.

Training

Hays kan aan de hand van praktijkopdrachten een training op maat uitwerken om specifieke vaardigheden aan te scherpen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

sfmc contact blok

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking of kan u hulp gebruiken bij het rekruteren? Wij nemen graag contact met u op.
  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
 

block NL podcast FR/EN blog

 
In onze podcast Triangle Talk gaan we in gesprek met bedrijfsleiders, arbeidsmarktexperts en professionals rond trends, valkuilen en uitdagingen op de Belgische arbeidsmarkt.