seniors copy 2

VERTROUW OP DE JARENLANGE ERVARING VAN HAYS

Een van de fundamenten van Hays zijn onze senior consultants. Dankzij hun jarenlange ervaring bij Hays hebben ze een sterk netwerk en een uitgebreide expertise kunnen uitbouwen binnen hun specialisatiedomein, en begrijpen ze zowel klanten als kandidaten beter.

Ze weten welke specifieke profielen werkgevers zoeken, en weten waar ze die kunnen vinden. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Onze ervaren consultants zijn gespecialiseerd in volgende domeinen:
 • HR
 • Life Sciences
 • Engineering
 • Construction
 • Purchasing & Logistics
 • Banking & Insurance
 • IT
 • Office Professionals
 • Sales, Marketing & Retail
 • Accounting & Finance
Aarzel niet om contact op te nemen als u op zoek bent naar een of meerdere nieuwe medewerkers binnen deze specialismes.

seniors candidate block

Ben jij een ervaren professional en op zoek naar een nieuwe job in HR, Engineering, Construction, Life Sciences, ...? Onze ervaren recruitment consultants spreken jouw taal en helpen al meer dan vijftien jaar mensen zoals jij de volgende stap in hun carrière te vinden. Contacteer onze consultants of stuur ons je cv.

test-imonial7

 

"Stephanie is reeds twee keer een hele grote hulp geweest in mijn zoektocht naar een juiste job. Ze heeft van in het begin verschillende opportuniteiten aangebracht en me ook af en toe eens out-of-the-box doen denken. Haar optimisme en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat ik opnieuw een heel boeiende uitdaging kan aangaan.

- Ruthild Deprez
 

"Dankzij hun expertise en marktkennis heeft Hays in een zeer korte tijdspanne mijn carrière een compleet nieuwe wending gegeven. Als senior was dit totaal buiten mijn verwachtingen. Hoed af voor de professionele begeleiding aan alle medewerkers en Stefanie in het bijzonder!

- Kantoorhouder bankfiliaal
 

"Ik reageerde op een mailtje van Stefanie over een interessante vacature die aansloot bij mijn ambities. De dag zelf ontving ik nog antwoord. Het eerste gesprek met de potentiële werkgever werd na een week al ingepland. Graag wil ik Stefanie bedanken voor de zeer vlotte samenwerking en scherpe opvolging. Ook kon ik haar ondersteuning ten zeerste appreciëren bij bepaalde twijfels. De beslissing om voor een hogere functie te gaan nam ik dankzij Stefanie!

- Kantoorverantwoordelijke bankfiliaal
 

"Op het moment dat ik twijfelde of ik op het juiste pad in mijn loopbaan zat, ging ik met Stefanie in gesprek. Op basis van gerichte vragen over mijn persoonlijkheid, interesses, kennis en kunde slaagde ze erin om mij met succes te matchen met een bedrijf en vacature. Ik had het gevoel er niet alleen voor te staan en snel geholpen te worden met een luisterend oor en concrete oplossingen. Bedankt!

- Business Manager
 

"Hays en Stefanie hebben mij na een carrière van 15 jaar bij mijn eerste werkgever op weg gezet mijn volgende professionele stap. Bij het solliciteren word je steeds van dichtbij opgevolgd en krijg je de nodige tips en tricks. Hays beschikt over een groot netwerk bij verschillende grote werkgevers, dus de mogelijkheden zijn legio. Dit gecombineerd met de persoonlijk en warme aanpak van Stefanie zorgt ervoor dat je alle kansen krijgt om de job te vinden die bij je past én met het loonpakket dat je wenst.

- Business Insurance Specialist

Seniors test nl

ONZE ERVAREN HAYS-CONSULTANTS

Leen Bekaert
E-mail
LinkedIn
 

Veronique Bierman
E-mail
LinkedIn
 

Alexandre Bouvier
E-mail
LinkedIn
 

Patty Cathelyn
E-mail
LinkedIn
 

Stephanie Deman
E-mail
LinkedIn
 

Lies Hooghe
E-mail
LinkedIn
 

Birgit Keuleers
E-mail
LinkedIn
 

Stefanie Meurisse
E-mail
LinkedIn
 

Myriam Warson
E-mail
LinkedIn
 

sfmc contact blok

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking of kan u hulp gebruiken bij het rekruteren? Wij nemen graag contact met u op.
 •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
 

block ik heb vacature

Op zoek naar kandidaten?

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. 

block NL podcast FR/EN blog

 
In onze podcast Triangle Talk gaan we in gesprek met bedrijfsleiders, arbeidsmarktexperts en professionals rond trends, valkuilen en uitdagingen op de Belgische arbeidsmarkt.
 

block meer over hays

Block volg hays op social

Volg ons op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.be
Volg Hays op Instagram - Hays.be
Volg Hays op TikTok- Hays.be