Federgon left hand box BE

Gecertifieerd lid

Hays stelt de kwaliteit van haar diensten in werving en selectie voorop

Customer service box

Customer service

Met ons kwaliteitscharter weet u wat u van Hays kunt verwachten.

À propos de Hays

Over Hays

Hays België is een van de marktleiders binnen rekrutering & selectie, voor het rekruteren van gekwalificeerde en getalenteerde professionals op tijdelijke of permanente basis, of via contracting/freelance rekrutering.  

Hays België telt meer dan 160 werknemers in 8 kantoren. Dankzij onze nationale spreiding en ons internationaal netwerk kunnen we samenwerken met zowel multinationals als lokale bedrijven. Onze hoofdzetel bevindt zich in Kortrijk, hier vind je onze back-office diensten zoals onze administratie, finance, HR, legal, IT en Marketing. 

Klanttevredenheid staat centraal bij ons. Communicatie is hierin key. Via ons kwaliteitscharter geven wij aan wat kandidaten van Hays kunnen verwachten én wat ook wij van kandidaten verwachten. Zo streven wij naar een optimale samenwerking op lange termijn. Boven is Hays ook gecertifieerd lid van Federgon, het bewijs van onze kwaliteitsvolle en professionele aanpak.

Als expert in de wereld van rekrutering, focussen wij op verschillende maatschappelijke onderwerpen, zoals genderdiversiteit op de werkvloer en de evolutie van de arbeidsmarkt. In onze Hays Journal kan je bovendien ook interessante HR gerelateerde topics ontdekken en inspirerende interviews met toonaangevende bedrijven wereldwijd.

In België heeft Hays heeft twee subbrands:

Hays Press promo box

Hays en persartikels

Hays publiceert op regelmatige basis studies over de evolutie van de arbeidsmarkt.

Man City promo box

Manchester City FC

Hays is de Officiële Rekruteringspartner van Manchester City FC.