Rekrutering en selectie

Rekrutering en selectie

Wij zijn een internationale speler op vlak van rekrutering en selectie van professionals op vaste en tijdelijke basis en voor contracting. Wij bieden een kwaliteitsvolle dienstverlening aan zowel klant als kandidaat, dat is een van onze key values.

Hays helpt u graag verder in uw zoektocht naar de juiste kracht voor uw bedrijf en uw jobs. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan kandidaten die zich willen engageren voor zowel tijdelijke als voor permanente vacatures.

Experts in rekrutering en selectie

De consultants van Hays hebben een expertise opgebouwd in hun vakgebied en kunnen u zo gespecialiseerde en gepersonaliseerde rekruteringsdiensten aanbieden. Het is ons doel om steeds de juiste match te vinden tussen klant en kandidaat, de perfecte persoon in de perfecte job.

Wij voorzien rekrutering en selectie binnen 14 vakdomeinen, van Administratie en Finance tot Bouw en IT. Onze klanten bevinden zich zowel in de private als de publieke sector.

werkgevers promoblock

Wij voorzien rekrutering en selectie binnen 14 vakdomeinen, van Administratie en Finance tot Bouw en IT.  We plaatsen de juiste persoon in de juiste job

Kandidaten zijn constant in beweging. Wij vinden voor u de perfecte professional, specifiek inzetbaar binnen úw bedrijf.

 

Via IT-, HR-, Finance- of Life Sciences-contracting kunt u specialisten rekruteren voor specifieke projecten.

Meer informatie

Wij bieden het volledige gamma van Recruitment Process
Outsourcing (RPO) en Managed Service Provision (MSP) aan.

Meer informatie

Onze teams zijn ervaren in het rekruteren van professionals op C-levels in verschillende specialismes.
 

Vertrouw op onze assessment specialisten om uw kandidaten en werknemers te screenen.

Meer informatie

recruiting now widget

block NL podcast FR/EN blog

 
In onze podcast Triangle Talk gaan we in gesprek met bedrijfsleiders, arbeidsmarktexperts en professionals rond trends, valkuilen en uitdagingen op de Belgische arbeidsmarkt.
 

sfmc contact blok

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
 

Salary Guide download box

Salarisgids

De Hays salarisgidsen geven een duidelijk overzicht van de huidige salarissen en bieden inzicht in markt- en rekruteringstrends.