KBC jobs

KBC Jobs – Word jij één van de 40 nieuwe collega's?

De bekende naam in de bank- en verzekeringssector KBC is op zoek naar maar liefst 40 nieuwe collega’s voor zijn KBC Live hubs. Wil jij werken bij KBC, bekijk dan hier alle KBC jobs.

KBC jobs

KBC Live is een team dat klanten vanop afstand instant verder helpt. Oplossingsgerichtheid, klantvriendelijkheid en efficiëntie zijn onmisbaar in het werk dat deze experts in bankieren en verzekeringen buiten de kantoor(m)uren leveren. 

Klanten contacteren iemand van het Live team via een zelfgekozen, digitaal communicatiekanaal en deze persoon helpt de klant dan zo goed mogelijk verder. Wil jij één van onze hulpkrachten aan de andere kant van de lijn zijn? Bekijk dan hier alle KBC jobs.
 

Waar zal je werken bij KBC? 

Onder het motto ‘Doe alsof je thuis bent’, creëerde KBC de Live hubs. Hier vind je de nieuwste technologische snufjes, knus ingerichte bureaus en sympathieke collega’s. Je kan kiezen in welke hub je werkt; Roeselare, Antwerpen, Geel, Leuven, Gent, Hasselt of Brussel. Aangezien je in shiften werkt, ben je op andere momenten in de week vrij. Klinkt aanlokkelijk, toch? 
 

Waarom zoeken naar KBC vacatures? 

Het is niet zomaar dat KBC zichzelf Team Blue noemt. De positieve energie in het team zorgt ervoor dat je jezelf écht thuis voelt. De klanten en hun wensen rond bankieren, sparen en verzekeringen zijn zo uiteenlopend waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Geen gewoontedieren binnen KBC Live dus, maar wel kameleons die zich gemakkelijk aanpassen aan de klant.  
 

Wat is typisch voor KBC jobs?

Bij KBC werkt men volgens het principe PEARL +. ​ Deze waarden staan centraal in al hun acties:
 
 • Performance: We doen wat we beloven.​ 
   
 • Empowerment: Elke medewerker krijgt de kans zijn creativiteit en talent te ontplooien.​  
   
 • Accountability: We nemen onze verantwoordelijkheid op ten aanzien van onze klanten, onze collega’s, onze aandeelhouders en de maatschappij.​ 
   
 • Responsiveness: We anticiperen en spelen in op vragen, suggesties, bijdragen en inspanningen van onze medewerkers, leidinggevenden en klanten.​ 
   
 • Local embeddedness: De verscheidenheid van onze teams en klanten in de verschillende kernmarkten zien we als een troef.​ 
Met de + benadrukt KBC dat ze groepswijd samenwerken aan oplossingen, initiatieven en ideeën, zodat ze overal in de groep makkelijk bruikbaar en inzetbaar zijn. 
 
Team Blue draagt dus graag zijn steentje bij, voor de maatschappij. Maak jij mee het verschil? Bekijk dan direct alle KBC jobs.

block kbc alle vacatures

sfmc contact blok

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking of kan u hulp gebruiken bij het rekruteren? Wij nemen graag contact met u op.
 •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
 

block carriere advies logo

Block volg hays op social

Volg ons op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.be
Volg Hays op Instagram - Hays.be
Volg Hays op TikTok- Hays.be