Hays Executive

Hays Executive
for exceptional talent

Eén aspect dat alle organisaties delen, is dat ze afhankelijk zijn van het talent dat ze in dienst hebben. Getalenteerde individuen maken het verschil tussen een goede en een geweldige organisatie. Dergelijke personene zijn echter maar al te zeldzaam; zij kennen hun waarde en dat geldt ook voor degenen die hen in dienst hebben.

De missie van Hays Executive is om dit op te lossen; de juiste mensen te vinden om een organisatie te doen groeien en de juiste rollen te vinden voor het allerbeste talent.
 

Wij bedienen de lokale thuismarkt hoofdzakelijk vanuit de kantoren van Zaventem en Brussel. Maar we kunnen ook gemakkelijk gesprekken organiseren in één van onze andere kantoren. Voor internationale missies, maken wij gebruik van en dragen wij zelf bij tot ons internationaal netwerk van Hays Executive.

Hays Executive biedt de volgende diensten aan in België:

Direct Search

Het bepalen van een strategisch samengestelde doelgroep waarbinnen professionals met een relevante track record door onze consultants benaderd worden. Vervolgens stellen wij u een short list van enkele top performers voor, die matchen met uw bedrijfscultuur en verwachtingen.
 

Advertised Search & Selection

Werving aan de hand van een zorgvuldig uitgeschreven advertentie in zeer strategisch gekozen media. In combinatie met extra search in onze databank, bereikt u een breed kandidatenspectrum.
 

Business Intelligence 

Hays Executive kan voor u een specifieke doelgroep in kaart brengen voor benchmarking doeleinden of om bepaalde rekruteringsnoden tijdig te detecteren en te kunnen definiëren.
 

In alle Europese kantoren, werken onze consultants vanuit enkele vakgebieden die volgende sectoren omvat:

  •     Retail & Luxe Artikelen
  •     Financiële diensten
  •     Industrie
  •     Technologie & Tele-/Datacommunicatie

We hebben niet alleen een duidelijk inzicht in de functioneel gebonden expertise en de sectorgerelateerde uitdagingen waar u vandaag voor staat. We zijn ook uitstekend in staat om specifieke kwaliteiten te identificeren voor sleutelposities die verschillende disciplines overkoepelen.

Onze teams zijn ervaren in het rekruteren van professionals op C-level: General Management, Operations, Sales, Financial, Human Resources en Tax&Legal.

Stuur uw cv naar ons op en begin de volgende stap in uw carrière.

Contact box clients

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.
 

Federgon left hand box BE

Gecertifieerd lid

Hays stelt de kwaliteit van haar diensten in werving en selectie voorop