What Workers Want

What Workers Want 2022
Focus op welzijn medewerkers

Hays heeft onderzoek gedaan naar wat werknemers precies verwachten van en willen in hun huidige of toekomstige baan. De resultaten zijn te lezen in ons What Workers Want rapport 2022.
 
What Workers Want
 

Wat willen werknemers dan?

We zien een duidelijke boodschap voor werkgevers om mee aan de slag te gaan: 
 
  • 79% vindt dat de werkgever een verantwoordelijkheid heeft voor het welzijn van de werknemer, terwijl 54% aangeeft het afgelopen jaar geen support te hebben ontvangen vanuit hun organisatie
     
  • 42% van de respondenten ervaart vaak stress van deadlines of workload 
     
  • 53% voelt zich niet erkend in zijn of haar werk en succes
Werknemers zijn verenigd in wat ze willen voor de toekomst: contact met collega’s, investeren om (mentaal) gezond te blijven, leren en vaardigheden blijven ontwikkelen en tegelijkertijd niet teruggaan naar de oude manier van werken. Dit zal de werkgever in deze tijd des te meer moeten beseffen om er zo voor te zorgen dat ze de béste kandidaat aan kunnen nemen en hun huidige werknemers niet kwijtraken. 
 

Zet u de juiste stappen richting de toekomst?

Ons onderzoek stelt ons in staat om mogelijke barrières op te sporen, maar ook om kansen en inzichten bloot te leggen.

What Workers Want is een instrument voor werkgevers om mee aan de slag te gaan bij het opstellen, of herzien, van een modern en werkend HR-beleid. Op die manier willen we professionals vooruithelpen en vooral begeleiden richting de toekomst.

Onze aanbevelingen kunnen helpen om als werkgever extra ondersteuning te bieden aan personeel én die rol op je te nemen. En als werknemer nog eens eerlijk te kijken hoe jij zelf verbetering kan aanbrengen in jouw werkleven, dit is niet alleen de verantwoordelijkheid van een werkgever.

block www inschrijfformulier

Vraag hier het rapport aan met alle inzichten

 Met het downloaden van dit rapport geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat wij met uw persoonsgegevens doen.

sfmc contact blok

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking of kan u hulp gebruiken bij het rekruteren? Wij nemen graag contact met u op.
  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
 

block ik heb vacature

Op zoek naar kandidaten?

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen.