What Workers Want

What Workers Want
De impact van COVID-19

Met What Workers Want onderzochten we wat de huidige en toekomstige impact is van COVID-19 op onze arbeidsmarkt, bedrijven en werknemers. 

Wat willen werknemers dan?

De boodschap voor bedrijven is duidelijk:
 
  • We zien dat meer dan een vierde van de werknemers zich na de crisis minder loyaal voelt ten opzichte van zijn werkgever, en
     
  • bijna een derde hecht nu meer belang aan bedrijven met een ‘purpose’.
De zoektocht naar nieuwe collega’s is mogelijk ‘makkelijker’ geworden door de shift in de markt, maar de retentie van bestaande collega’s is ongetwijfeld een pak uitdagender geworden.

In ons onderzoek gaan we na hoe werknemers staan tegenover verschillende domeinen binnen hun job, bedrijf en binnen de arbeidsmarkt, en hoe de werkplek er in de toekomst zou moeten uitzien om de juiste medewerkers aan te kunnen trekken.


Onderneemt u de juiste stappen?

Het What workers Want onderzoek stelt ons in staat om mogelijke barrières op te sporen, maar ook om opportuniteiten en bruikbare inzichten bloot te leggen. Dit rapport is een werkinstrument voor werkgevers om mee aan de slag te gaan bij het opstellen of herzien van een modern en constructief HR-beleid.

Op die manier willen we professionals, werkgevers én -nemers, vooruit helpen en vooral begeleiden richting de toekomst.

Door ons rapport te downloaden zetten we werkgevers en werknemers alvast op weg om de juiste stappen te ondernemen voor hun bedrijf en/of carrière.

block www inschrijfformulier

Vraag hier het rapport aan met alle inzichten

Door het rapport te downloaden geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid waarin wordt uitlegd wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Contact box clients

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Vous recrutez

Op zoek naar kandidaten?

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen.