Hays Journal

Hays Journal
Globaal inzicht voor experts in de wereld van werk

Hays Journal is een magazine over de wereld van werk. Het biedt wereldwijd inzicht en nieuws voor HR, hiring managers en recruitmentprofessionals, over de steeds veranderende wereld van werk. De nieuwste Hays Journal is nu te lezen.


In de nieuwste Hays Journal - Intellectueel leiderschap - bekijken we hoe organisaties ervoor kunnen zorgen dat ze het voortouw nemen op het gebied van mentale gezondheid.
 

De nieuwste Hays Journal: Intellectueel Leiderschap

De Covid-19 pandemie zorgde voor snellere en meer ingrijpende veranderingen in de arbeidswereld dan velen van ons zich hadden kunnen voorstellen. En hoewel het een enorm moeilijke tijd is, zijn er ook enkele ongelooflijk inspirerende verhalen van organisaties die obstakels overwonnen en samenkwamen om mensen in nood te ondersteunen.

In deze editie leest u ondermeer de volgende onderwerpen. Wilt u alle artikelen lezen? Download dan hier de volledige Hays Journal
 

Geef je hoofd voorrang 

Mentale gezondheid was eens een taboe-onderwerp op de werkplek. Maar de vele campagnes over dit onderwerp hebben gezorgd voor een meer open houding. Nu werknemers meer bereid zijn om over hun geestelijk welzijn te praten, moeten werkgevers dan beter voorbereid zijn om hen te ondersteunen
 

Op weg in de goede richting

Het Amerikaanse bedrijf Headspace, dat in 2010 opgericht werd, heeft één missie: de gezondheid en het geluk van mensen overal ter wereld verbeteren. In de bedrijven die hun technologie gebruiken, zagen ze een daling van werkgerelateerde burn-outs
 

Digitale horizon

COVID-19 heeft de vraag naar digitaal en technologie-talent wereldwijd aangewakkerd. Hoe kunnen organisaties zich onderscheiden in een concurrerende markt?

block download hj19

Download de Hays Journal

  •  
  • Met het downloaden van de Journal geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Contact box clients

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Vous recrutez

Op zoek naar kandidaten?

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. 

Previous Hays Journal box

Voorgaande Hays Journals

Hays Journal 18 
Green in every way - Being environmentally friendly isn't always enough. Employers need to show authenticity, too.

Hays Journal 17 
Feeling isolated - How loneliness could be putting your employees' mental health on the line

Hays Journal 16 
Driving Driving force - How Artificial Intelligence could help organisations improve their productivity 

Hays Journal 15
A new direction - prepare for the future of hiring